Tauri wow profession mountok cseréje?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy a profession-ból "gyártott" mountokat (konkrétan Dustmane Direwolf-ra gondolok leatherworking-ből) át lehet-e adni egyik saját karakteremről a másikra? Vagy venni lehet-e másik játékostól?
mert ha lehet venni mástól vagy átadni egyik karimról másikra akkor inkább nem tanulnám meg leatherworkot druidámra majd csak később 2. karimra.
ha nem túl szakszerű kérdésem bocsi csak még új vagyok taurin és még sokat kell tapasztalnom. :D
tehát hiába gyártom le majd később, ha azon a karin nincs proff meg amin használni szeretném akkor haszontalan neki?
értem és köszönöm. hát így macerás lesz mert ezért akkor nem húzok 2. karit ha mind a kettőnek meg kell legyen proff...
akkor még 1 gyors kérdés. melyik 2 proff a legjobb/legjobban ajánlott worgen druidának?
Skinning és leatherworking vagy Enchanting és Jewelcrafting
Valamint én úgy tudom, hogy ha az egyik karidnak már meg van az adott proff, mondjuk engi és a motort akarod, használni, akkor tudod másik karin is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!