Ezt nem értem tudsz segíteni?
És miben kell segítség? Megerősítést vársz, hogy úgy jó, ahogy csinálod? Vagy csak annyit, hogy ők hülyék, mert a pc-t szeretik? Vagy konzol-pc háborút akarsz? Vagy mi a lényeg?
Neked ez van, ezt szereted.
Megmondod nekik: "Én PS4-en szeretek játszani."
Hajrá.
A Pc a legjobb!
A laptopok és a konzolok soha nem fognak fel érni egy pc-hez!
Egy pocsékul feltelepített Windowstól persze, hogy stabilabb egy iOS. A jelenlegi munkára használt gépemre 2010-ben lett telepítve a Windows, azóta semmi baja nincs. Ismerek szerverek üzemeltetésével foglalkozó embereket is, nekik sincs semmi bajuk a Windowssal.
Az állítólagos stabilitással meg sokra nem mész, ha bármilyen Maces gép árából olyat veszel, ami jóval erősebb és te még azt akkor is használod, mikor már a Mac gépedet cserélned kell.
De hol veszed, az se mindegy.
Európában mocskos drágák, USA-ban messze árnyaltabb a helyzet.
Olyan mint a MCDonalds meg a többi gyorsétterem. Ott bevált módszer hogy minden áldott este ilyen helyeken vacsoráznak, mert annyiba kerül. Itthon ha 4 személyre veszel kb mintha étterembe mentél volna.
A végén mindenki úgyis azt veszi, amit akar. Én pl nem akarom összekötni a tv-met, mobilt, gépet egy nagy hálózatba hogy mobilról nyomjam be a a gép által a TV-n lejátszandó filmet meg társai, mondjuk android, windows, stb megoldásokkal lenne is szívás rendesen mire működőképesen összeraknám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!