Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ezt nem értem tudsz segíteni?

Ezt nem értem tudsz segíteni?

Figyelt kérdés
Sokan azért basztatnak mert van egy munkalaptopom(apple MacBook) +PS4 slim amin játszani szoktam.Es azért basztatnak mert minek van apple laptop-od +ps4 ed de szar vagy vegyél inkább gamer pc ét.
2017. júl. 26. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

És miben kell segítség? Megerősítést vársz, hogy úgy jó, ahogy csinálod? Vagy csak annyit, hogy ők hülyék, mert a pc-t szeretik? Vagy konzol-pc háborút akarsz? Vagy mi a lényeg?

Neked ez van, ezt szereted.

Megmondod nekik: "Én PS4-en szeretek játszani."

Hajrá.

2017. júl. 26. 21:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudják felfogni hogy van egy munkalaptopom meg egy PS4 em és a ps4 en szeretek játszani ők:minek van de csira vagy jobb a gamer pc + ott legalább van csgo
2017. júl. 26. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezt mondd: "Engem nem érdekel a CSGO, mással játszok."
2017. júl. 26. 21:29
 4/10 anonim válasza:
100%
A MAC-en sok játék nem fut el, mert nem lett rá kifeljesztve. a PS4-el ugyanez a helyzet+grafika
2017. júl. 26. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
elégedett vagy azzal ami most van? Igen? Akkor minek foglalkozol mások véleményével? Te használod, nem ők.
2017. júl. 26. 22:38
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

A Pc a legjobb!

A laptopok és a konzolok soha nem fognak fel érni egy pc-hez!

2017. júl. 27. 11:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább örülj, hogy pusztán ilyennel csesztetnek. Én azzal csesztetnélek, miszerint ,,munka laptopnak" MacBookot vettél.
2017. júl. 27. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért azt tudod hogy az iOS messze stabilabb mint a windows ugye? Bizonyos munkákra jovbb az apple. Láttam én már nem is egy szerverparkot ahol iOS futtatott 30-40 windowsos szervert mert a win túl bugos volt ezeket összehangolni. Ez a megnyilvánulás azért kissé sántít:)
2017. júl. 27. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy pocsékul feltelepített Windowstól persze, hogy stabilabb egy iOS. A jelenlegi munkára használt gépemre 2010-ben lett telepítve a Windows, azóta semmi baja nincs. Ismerek szerverek üzemeltetésével foglalkozó embereket is, nekik sincs semmi bajuk a Windowssal.

Az állítólagos stabilitással meg sokra nem mész, ha bármilyen Maces gép árából olyat veszel, ami jóval erősebb és te még azt akkor is használod, mikor már a Mac gépedet cserélned kell.

2017. júl. 27. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:

De hol veszed, az se mindegy.

Európában mocskos drágák, USA-ban messze árnyaltabb a helyzet.

Olyan mint a MCDonalds meg a többi gyorsétterem. Ott bevált módszer hogy minden áldott este ilyen helyeken vacsoráznak, mert annyiba kerül. Itthon ha 4 személyre veszel kb mintha étterembe mentél volna.

A végén mindenki úgyis azt veszi, amit akar. Én pl nem akarom összekötni a tv-met, mobilt, gépet egy nagy hálózatba hogy mobilról nyomjam be a a gép által a TV-n lejátszandó filmet meg társai, mondjuk android, windows, stb megoldásokkal lenne is szívás rendesen mire működőképesen összeraknám :)

2017. júl. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!