Minecraft vásárlása közben hiba?
Figyelt kérdés
Ma próbáltam megvenni az eredeti oldaláról és a fizetésig el is jutottam de ott mindig ezt irja ki "An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again" már vagy ezerszer ellenőriztem és mindent jól írtam. Esetleg van erre valami magyarázat?2017. júl. 26. 20:04
1/8 anonim válasza:
Lehet nem engedi a netes vásárlást a kártya.
Próbál másik kártyával.
2/8 A kérdező kommentje:
Mastercard-al és paypal-al is próbáltam:/
2017. júl. 26. 20:23
3/8 anonim válasza:
Junior kártya? Mert az is problémás lehet.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen a sajátom az, pont ezért próbáltam másikkal ami ugye rendes kártya..
2017. júl. 26. 20:33
5/8 anonim válasza:
Azt mondod, hogy másikkal próbáltad? És névnek azt adtad meg mindenhol, ami a kártyán szerepel? Mert a kártyán szereplő névnek és a vásárló nevének is egyeznie kell. Nem adhatod meg a saját neved és közben nem a saját neveden lévő kártyát.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát ha az e-mail cím az névnek felel meg akkor igen. Külön nevet nem kér se regisztrációnál se vásárlásnál..
2017. júl. 26. 20:42
8/8 A kérdező kommentje:
Fog valamiben különbözni mintha az eredeti oldalon vettem volna?
2017. júl. 29. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!