Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Sims freeplay -ba hogy...

A Sims freeplay -ba hogy lehet gyereket csinálni?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a választ :)

2017. júl. 25. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Össze kell házasítani két simet 10 LP-be kerül aztán mikor lehet új simet a városodhoz adni ,akkor 3 LP-ér tudsz nekik gyereket csinálni.

A bababoltot fel kell építened előtte, hogy tudj venni bölcsöt 2000 simolen az ára.

2017. júl. 26. 05:49
 2/4 _ _Kate _ _ válasza:
Nagyon nem így megy. Meg kell csinálnod a feladatokat. Ha megcsinálod sorban a feladott dolgokat, akkor eljutsz oda, hogy meg kell építened a bababoltot. Utánna nem tudom hogy van pontosan,de meg kell venni egy bölcsőt és úgy lehet 3 lp ért babát készítened. A házasság ingyenes. Az a rossz, hogy egy napig kell várni a babára. Uttánna jönnek sorban a feladatok. Amikör végeztél a Toddleressel, 5 lp ért sütnöd kell tortát hogy legyen toddlerod. Én az uszodánál vagyok, ami a toddler után van. Sok szerencsét
2017. aug. 25. 04:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Építsd fel a bababoltot. Vegyél egy bölcsőt 5 LP ért vagy 2000 simoleonért. Ha a simjeid házasak, akkor tudsz csinálni babát. Vársz 1 napot. És van egy babád. Juss el a 12-es szintre, csináld meg a Quest for Toddlers nevű feladatot, koppints a gáztűzhelyre, válaszd ki a Birthday Cake-t. 5 LP-ért meg tudod csinálni. Majd koppints egy baba simre, válaszd ki a have birthday opciót, és van egy gyereked.
2018. aug. 6. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, és 3 LP-ért lehet babát csinálni.
2018. aug. 10. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!