Eldarya. Melyik familiárist válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy Pimpelem és Cyrsalimom. Melyiket keltsem ki? Jeleneg egy Sabalim van 44-es szerencsével, de gondolkozom azon, hogy leváltsam. Szerintetek melyik a jobb? Vagy hagyjam meg a Sabalit? A válaszokat előre is köszönöm!! :32017. júl. 25. 09:27
1/4 anonim válasza:
Inkább a pimpel, már csak azért is, mert sokkal több az energiája. Viszont nekem pimpel kelt már ki +89 szerencsével, és jóval e szám alatt is, úgyhogy ha lesz lehetőséged egy jobb állatot beszerezni (főleg így event alkalmával), akkor ne habozz! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. júl. 27. 07:09
3/4 anonim válasza:
Egyik sem volt még nekem, de a crysalimról jókat hallottam, míg elvileg a pimpel úgy teljesít, mint egy alap fami.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is! Végül nem keltettem ki egyiket sem, mivel szereztem egy woolapiyou-t. :)
2017. aug. 14. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!