Ilyenkor mi a teendó? (Sims)
Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy tudjak játszani vele, be kell jelentkeznem az Origin fiókomba. Csakhogy nemhogy a jelszavam, de még a felhasználó nevem/e-mailemet sem tudom amivel regisztráltam. Csináltam egy új fiókot, aktiválni akartam a Sims játékot a pin beírásával, de azt írja, hogy ez a kód már aktiválva van egyszer egy másik fiókkal (amibe nem tudok bejelentkezni). Nem tudom mit kéne tennem.2017. júl. 24. 14:50
1/3 anonim válasza:
Ha tudod az e-mail címet amivel regisztráltál akkor meg tudod változtatni a jelszavadat, ha rákattintasz a "sign in" alatti "forgot your password"-re
2/3 anonim válasza:
Ja már látom, hogy azt sem tudod. Akkor sajnos nem tudok segíteni, bocsi :/
3/3 anonim válasza:
Vedd fel az EA-vel a kapcsolatot, valahol biztosan talalsz email cimet hozzajuk, ha nem tudsz angolul, akkor kerj meg valakit, hogy irja meg neked az emailt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!