Tudnátok ilyen gépre játékokat mondani?
Figyelt kérdés
CPU:Intel[R] Pentium[R] M processor 799MHZ (Eredetileg 1.73 GHZ nemtudom miért csak 799)
RAM:1gb
GPU:ATI RX700
OS windows XP 32bit
DX: Direct X 9.0
Ha valamit nem jól irtam élöre is bocsánat!!!
2017. júl. 21. 18:34
1/5 anonim válasza:
Ezen a gépen mai játékok nem igen futnának, ezért én a régebbiek között keresgélnék. Talán a Tomber Raider játékok futnának egészen a hatodik részig, és hogyha nem zavar az ocsmány grafika, akkor még Diablo 1-2. Más így hirtelen nem ugrik be, remélem segítettem.
2/5 A kérdező kommentje:
Kösz!
2017. júl. 21. 18:59
3/5 anonim válasza:
Ez a gép nem visz el sok mindent....
Hát, ha eredetileg 1.73GHZ akkor tudok párat ajánlani.
Itt a lista:
Far cry 1
Age of empire 1-2
Empire Earth 1
Portal 1
Más játék nem nagyon jut eszembe, mert az én gépem a középkategóriába tartozik, talán már a legjobbak között is megállná a helyét, ezért nem játszok kiskaliberű játékokkal, bocsi :/
Viszont amit felsoroltam, azok szerintem jó kis játékok :)
4/5 anonim válasza:
#3 vagyok, még a Dune2000 is jó veterán játék :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2017. júl. 24. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!