Régi PC játékokat eredetiben honnan lehet beszerezni?
Sziasztok!
Elsősorban a Conflict Vietnam játék kellene nagyon, meg az összes Conflict játék ami létezik (a Denied Opson kívül.) Biztos sokan emlékeztek még a 2000-es évek elejéről a Conflict Desert Storm c. játékra, nagyon jó kis játék.:) PS2-re megvan az összes, de csórikám nagy TV-n konkrétan annyira csúnya, hogy a messzeségből ki se lehet venni hogy ott áll egy ellenfél, annyira el van mosva a textúra.
A Desert Storm 1 kapható Steamen, a 2 Vaterán, de a Vietnam (ami a legjobban kellene) és a Global Storm nincs sehol. Nézegettem ebayen, de nagyon drága és lassú megoldások vannak csak. Egyetlen egy Vietnámos hirdetést találtam ami kb. 3500 Ft és 2-3 hét a szállítás, ez nem is vészes, de az az igazság hogy jó lenne ha már jövőhéten meglenne a játék.
Tudtok valamit? Mindenhol nézegettem már, nem hinném hogy létezik ilyen, de azért mégis megkérdezem. Valami fórum, ilyesmi?
Én is erre jutottam. Gondoltam létezik valami fórum (amire nem találtam rá), ahol emberek kérdezgetik, hirdetik a régi játékaikat, de nem igazán van. Vatera, jófogás, ebay, ennyi.
A Vietnámot meg is rendeltem, a többit meg majd később. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!