Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A farming simulator 15ben...

A farming simulator 15ben hogyan lehet csinálni szilázst?

Figyelt kérdés

A játékban én úgy szeretem volna meg oldani hogy a kocka balat be csomagolom és hagyom állni majd mikor szilazsa erjedt le adom (és úgy számoltam hogy abból 120 ezret kapnék / 10 darab)

Viszont egyre több videót látok arról hogy össze gyűjtik majd be rakják abba tárolóba majd át mennek rajtuk néhányszor rá kerül a fólia stb. (Tovább nem néztem). És egyre inkább csak elbizonytalanitott. Mert mostmár nem tudom hogy fubol készül és szilazs vagy széna szárbol is lehet (ha így hívják amit kinyom kombájn arataskor)

Már sok fórumot is felkerestem de nem lett számomra egyértelmű ez a téma valaki feltudna ezzel kapcsolatban vilagositani?

2017. júl. 20. 12:12
 1/1 anonim válasza:
Úgy hogy vegyél a traktorodra fűnyíró szerkezetet + egy fűgyűjtő utánfutót. Nyírod a füvet és a fű nyomát követve felszeded a még vizes füvet. Ha már tele van az utánfutó, vidd el a füvet a biogas üzemhez és ott borítsd le az egyik szilázsgyűjtőbe. Ha már van a szilázsgyűjtőbe 90.000 l fű, akkor vegyél a trakidra gyorsan egy kanalat, amivel majd tudsz lapátolni. Ezután lessz egy opció a szilázsgyűjtőnél, hogy le tudod takartatni a füvet. Ez kb egy fél nap alatt van kész ( mármint ha real time-ra van állítva az idő). Ezért pörgetsd fel az időt 120 szorosra. Egy pár perc múlva kész is. A lapátolós trakival menj oda és a szilázst lapátold bele a szilázsgyűjtővel szemben levő 2 kicsi gyűjtőtartájba. Ennyi. Én már szereztem vele 300 ezret is.
2017. aug. 12. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!