A 'PUBG'-ben meg sok más FPS játékban láttam, hogy ha AUTOMATA-ban lönnek nem megy fel az egér. Azaz magától meg marad egy helyben. Ezt hogy lehetne megoldani nekem is? (Többi lent)
Nagyon sokat néztem utána de sajnos eredménytelenül.
Olvastam küldi komenteket, hogy pl a razer egereknek van egy programja(RAZER SYNAPSE) és azzal lehet be állítani. Ez igaz?
És csak 'razer' egérrel lehet vagy nekem is meg lehet valahogy oldani?
Egy ilyen egerem van: [link]
Ezt olvastam az imént:
You cant get this with a normal razer synapse or logitech function of your mouse, lol
Não é 100%, mas diminui o recoil consideravelmente, muita gente não sabe que da pra manipular muita coisa de tiro pelo synapse, por exemplo, vc cria um macro da o primeiro click normal (pra ser a base). Depois vc coloca 0.1 tempo de reação, então a sua arma manual vai ficar com rajada de automatica e com muito mais precisao.
E não, não é algo ilegal fazer isso, pelo fato de estar usando algo licito que a razer mesmo disponibiliza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!