Van aki szokott Transformers játékokat/figurákat gyűjteni? Hány darabod van?
Figyelt kérdés
Tudjátok azok az átalakítható robotok. A 80'as évek végétől gyártják a mai napig. Apropó, van ennek valami börze/csere helye?2017. júl. 20. 00:54
1/2 anonim válasza:
Én régen gyűjtöttem,ipari mennyiségű lett aztán rá 5 évre eladtam mert nem láttam értelmét annak hogy porosodik egy dobozban(nem volt helyem vitrinnek).
2/2 Kecske.9000 válasza:
Nekem most így per pillanat 12 darab van, egy Optimus Prime Beast Hunters Special Edition, egy Knockout, egy Breakdown, egy Soundwave, Deluxe Cliffjumper, kettő Űrdongó, egy Grimlock, egy Powerglide, kettő Starscream és egy Megatron☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!