Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik Fifa ez?

Melyik Fifa ez?

Figyelt kérdés

Volt anno PS2-n egy Fifa játékom,meg vagyok győződve róla ,hogy a 2003,viszont ha rákeresek,teljesen máshogy néz ki a játék.

Arra emlékszek,hogy Platinum kiadasban volt meg,Giggsel,R.Carlosszal,E.Davidsel a boriton.

A lemez semmi extra sima szürke plat kiadas volt,a menü viszont nem olyan mint pcn,és a ps2es videokban a játékrol. Nekem szürke menü volt, és a csapat választásnál nem a logok voltak,hanem szürke manöken bábuk arc nélkül,rajtuk az epp kivalasztott csapat meze,felette pl hogy "EGYPT","Brasil"... a lenyeg,hogy kepet a menüröl,ill. a csapatvalaszto menüröl nem talalok kepet sem. Nagyon régóta keresem a Fifa 2003(ha az az) ezen verziojat ps2-re. Ha valaki meg tudja mondani,melyikben vannak ezek a szürke arcnelkuli manökenek,nagyonh hálás lennék,ez a gyerekkorom egy darabja:)

#PS2 #FIFA #retró #fifa 2003
2017. júl. 19. 17:07
 1/2 Tomi Mapper válasza:

[link]

Erre gondolsz? :)

2018. ápr. 30. 16:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik kepre gondolsz :)
2019. szept. 22. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!