LoL csapatra van szó. Probálkoztam már a fórumra írni, de bejelentkezve is azt kéri hogy jelentkezzek be, szóval nem tudom mi van vele, de kilőve, friss 30- as vagyok, még nem akarok rankedet, de normál játékban is olyan csapattársakat kapok akik mellett lehetetlen a fejlődés. Bírom amikor nincs JG, amikor ketten nyomorkodnak TOP- on, amikor Nasus megy BOT-ra, amikor Xayah- ért MID és társai... bírom amikor egy idiota felfeedel egy Yasou- t, Xin- t vagy pár assasin- t, akiket ezután az egész csapat nem bír legyőzni... bírom amikor sorjában bukok szinte minden meccset, azért mert velük dobott össze a szerencse, de a legrosszabb mégis végigjátszani azt a negyedórát ilyen szedett- vedett bagázzsal, egy maroknyi IP- ért. Komolyan nem tudom fórumon kivül hol nézhetnék csapat után. Pár ötlet?
Lepontozhatsz ezért, ha szeretnél, de hiába keresel társakat. Fölös. Ha nem tudsz egyedül kijutni ebböl az elohellböl, akkor benned van a hiba. Lehet, hogy bénák a társaid és emiatt veszítetek, de neked nem kell rossz K/D/A - ban lenned. Okkal kapsz ilyen társakat. Szidhatsz engem, a játékot, a társaid, az atya úr istent, de nem véletlenül kapsz ilyen társakat. Ha te jobban játszanál, mint ők akkor jó statokban zárnád, a lose mecseket is. És előbb utóbb kijutnál onnan. Nem társakat kell szerezni, hanem megtanulni játszani és utánna douzni vagy full csapatozni
2017. júl. 19. 13:46
2/7 A kérdező kommentje:
Ha Tristanaval játszom adc- ként, fejre is állhatok, nem hozok le egy solo BOT- ot, ha Lux gondol egyet és douban nyomja TOP- ot (értelmetlenül, lose). Ha off a JG, szintén nem tehetek arról hogy TOP is nehézkes, ha folyamatosan ketten szorongatnak :D Félre ne érts, így is kaptam már S, -S osztályzatot, két hősöm is 6. szinten van, de bosszan ha önhibán kivül játszom végig lose- ra.
2017. júl. 19. 14:02
3/7 anonim válasza:
Ezzel nem magyaráztad ki magad. Ha egyedül vagy, akkor nem felezed az xp-det a lux "supportoddal" és mivel tristana range nem kicsi tudsz harcolni, és lanet nyerni is. S játékot pedig nem egyszer kétszer kéne szerezni. Ha tényleg ilyen bénák az ellenfeleid, akkor A- alatt ne teljesíts. Azonban friss 30 as vagy. Hagyd abba a normál játékokat és ha minden lanen tudsz 2-3 hőssel játszani, akkor irány a ranked. Jobb esetben silver/b1 be dob. Ha nem, hát az szomorú.. De nem a vég onnan is ki lehet jutni.
2017. júl. 19. 14:32
4/7 anonim válasza:
Es mennyivel lesz jobb ha lesz csapatod? Ez alapjan oket is hibaztatni fogod ha eppen nem nyertek... Attol meg hogy nem az a hibajuk hogy nem kovetik a metat,vagy nem erdekli oket a csapatosszeallitas, es betartjak ezeket, attok meg ugyanugy fogtok vesziteni meccseket
Az is az o hibajuk lesz? Biztos szivesen jatszanak majd veled ha ilyen aggressziv leszel veluk is
2017. júl. 19. 16:18
5/7 A kérdező kommentje:
Jó ég, milyen jó elgondolása is ez egy stratégiai játéknak :DD Látszik hogy sokat WoW- oztam előtte. Bár az nem ennyire kőkemény taktik, de ha ott portyázni (raid) mentél nem volt mindegy hogy 5 tankod van- e meg 4 healed az egyszem DPS mellett. Igen kezdő vagyok, de szerintem ha már csapatjáték akkor a magja az az összeállítás, mert mégis mit kezdjek én azzal ha kapok 3 Garen- féle tankot, meg két Sorakát? :D Nyílván én vagyok a hibás hogy nem hozom le azt a játékot amit rossz összeállítással kezdtünk, és egy- két jómadár még a feedbe is besegített.
2017. júl. 19. 19:16
6/7 anonim válasza:
Nem lehozni kell.... Nem számít, higy win vagy lose. Ha jó statban, szép dmgvel, sok heallal, jó cc-kel fejezel be egy játékot, amit a társaid vesztettek el akkor nem fogsz elot veszteni. Kövi játékban erősebb ellenfeleket fogsz kapni. Ha abban is ügyesen játszol szép lassan normális elíba kerülsz.
2017. júl. 19. 19:59
7/7 anonim válasza:
Az írásodból ítélve nem Draft módot játszol. Így tud csak előfordulni double top, stb. Na, kezdetnek a vakmódot felejtsd el örökre. Ott normális csapatot nagyon ritkán fogsz kapni. Kínszenvedés ott normálisan fejlődni.
Ahhoz meg szokj hozzá, hogy győzni nem mindig fogsz. A vesztés is beletartozik a játékba, sose arra tryhardolj, hogy mindenáron győz, arra koncentrálj, hogy a tőled telhető legjobb szintet produkáld a játékban. Így például, ha egyedül maradsz Boton Tristanaval inkább farmolj a turret alatt, early gamebe elég jól megtud védeni, mikor ADC-ztem earlybe elég sok enemy elfeedelt engem azzal, hogy turret alá berohant. Mire észbekaptam már óriási előnyben voltam velük szemben.
Csapatkeresésre meg a facebook tömve van tucatnyi LoLos csoporttal. Külön van EUW-s és EUNE-s csoport is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!