Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » CS1.6 -ban sokan nem hiszik...

CS1.6 -ban sokan nem hiszik el, hogy nem csalok. Sokáig NS-el toltam (ezt még megértem), újabban van Steam, de így is sokan kamunak gondolnak. Hogyan lehet még bizonyítani?

Figyelt kérdés
Megjegyzem, hogy amióta játszom, minden mapról készül demó felvétel. Ez nálam szinte kötelező már a kezdetektől fogva, és nem egyszer szükség is volt rá, mert csak így kaphatok unbannt. Ha WH-val nem bannoltak már vagy 10x, akkor egyszer sem. Emellett néha felmerül az aim, de gyakrabban a norecoil gyanúja is, pedig egyszerűen csak az van, hogy én nem pontozva tanultam meg lőni, hanem makkolni. Emiatt sokszor annyira jól sikerül ellensúlyoznom a célkereszt rángást, hogy az már szinte egy helyben áll, az ellenfél lába alá lövök a földre, mégis sokszor fejest kap. És persze ezt sokan nem hiszik el, hogy ilyen ez a játék, és ezt meg lehet tanulni. Olyan legendákról is hallok, miszerint a demó nem rögzíti a csalást, vagyis a WH-t, így ha azzal gyanúsítanak, akkor az hiába van, biztosan kihackelem a demókból a WH grafikát. Pedig PrintScreen is készül a ban pillanatában, feltöltögetem a tiszta képeket, mégsem hiszik el. Nem tudom mi a tuti biztos megoldás, hogy ne higgyenek csalónak? Miért hiszik azt, hogy majd biztos kijátszom a VAC rendszert, meg a szeró saját anti cheat pluginját is? Amott meg a demó + képek mindig tiszták, minden értelemben. Komolyan már csak olyan ötletem maradt, hogy veszek egy GoPro kamerát, amit fejre rögzítek, meg külön egy kamerát, ami az egeret figyeli felülnézetből. :D Pedig nem én vagyok a legjobb játékos, tőlem mérföldekkel vannak jobbak, főleg lövési technikában, mégis az én játékmódom gyanús.

2017. júl. 18. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Menjél mixelni, ne ilyen legalja szar pub szervereken játssz, vagy keress valami only steames román/ukrán szervert, ahol még elviselhető a ping. Na ott majd fogsz fejlődni, és nem fognak kib*szni se.
2017. júl. 18. 14:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is mondták már egy párszor de lesz@rom :D

Gyere ide játszani: 87.229.77.40:27017

itt olyan anticheat van hogy nem tudsz csalni, lehet itt is fogják mondani de nem hiszem hogy ki raknak... nem 10 éves adminok vannak akik egyből banolnak.

2017. júl. 18. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Eszi zEEbra pub :D
2017. júl. 19. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell bizonyítani. Menjél játszani Steames szerverre, ott kisebb eséllyel fognak csalónak nevezni. Non-steames szerveren örökké ez lesz, a kisebb gyerekek nem fogják elviselni, hogy belövik őket.
2017. júl. 19. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Rossz szerveren játszol.
2017. júl. 19. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
NA igen manapság ez van. 9-10 évesek feljönnek egy szerverre (tisztelet a kivételnek) és ha tudsz játszani és lelövöd őket egyből AJIM meg WÉHÁ(ez még felnőtt adminokra is vonatkozik pl ok nékül kibannol mint engem anno). És ha mondják neked ne írj vissza nekik hanem szard le magasról őket mint ahogy én teszem.
2017. júl. 23. 10:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ahol én játszom, ott azért legalább 20 fölötti adminokkal szoptam az esetek 80%-ban.
2017. júl. 24. 13:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Egy év intenzív játék után rájöttem mi is az igazi bajuk velem. Mégpedig az, hogy nem szokványos a játékmódom/játékstílusom. Mert hogy tőlem játszanak ott mérföldekkel jobbak, főleg célzásban, de ők követik a megszokott sablon menetet, ezért nem gyanúsak. Amit az egyik admin soha nem értett, hogy ugye honnan vágom le legtöbbször, hogy hol bújik meg valaki, de inkább az, amikor T bombalerakós mapon megindulok én is a csapattal együtt, majd hirtelen irányt váltok tök véletlenszerűen, és haladok vissza a kezdőnk felé, majd itt rendszerint vele találom magam szembe, és kapja a fejeseket, mert ugye nem számít ott T-re. Na ez az amit ő nem hisz el. Nem hiszi el, hogy ennyire kiszámítható ő is a legtöbb játékossal együtt. Erre csak annyit szoktam mondani, hogy egyszerű pszichológia az egész, a játékosoknál kialakul egy sokszor nagyon könnyen behatárolható menetrend, és eszük ágába sincs erre odafigyelni. Vagy amikor túszos map, és én szokás szerint rusholok, akkor meg az a baj. Általában azt kapom ilyenkor, hogy még ki sem érek a fal mögül, már lövök. Közben csak ismerem a mapot, meg hát nem célom, hogy az ellenfélnek legyen reakcióideje rám célozni. De a lényeg a WH. Közben nálam tényleg csak annyiról van szó, hogy tényleg jól tudom használni a fülest, pl. ha nem egyértelmű honnan jönnek, akkor elkezdek megint csak indokolatlanul forogni össze-vissza (akkor már csak ezért is gyanús leszek), mert így jobban behatárolható honnan jön a lépés, mert hát mégis csak sztereó fülesről beszélünk, ebből kell kihozni valahogy a térhallást.
2017. júl. 24. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!