Csgo-ban van értelme megvenni az új operation (hydra) belépőt?
Még másfél hónapig tart. Aki most kezdi annak ugyanannyi drop fog esni mint aki májustól játszik vele, csak kevesebb ideje van összeszedni ugyanannyi XP-t.
Az operation mindig megéri mert jellemzően visszahozza az árát és profitot is termel. Az elejétől kezdve garantált hogy nyersz vele, mert a ládák ilyenkor 1-2-5 euróért is elmennek, míg a végére szépen leesik az áruk pár centre. A végén már inkább csak a fegyver dropban bízhatsz. 6 euró amúgy sem a nagy összeg amit felesleges kiadni rá, 2000 forintot bárhol bármin megspórolhatsz az életben anélkül hogy fájna.
A piacon a kereslet-kínálat határozza meg az árakat. Amíg több tízezer láda van feltéve addig a kínálat lenyomja az árakat. Ha majd kiürül a felvásárlás miatt és valaki még mindig tartogatja éveken át a saját ládáját, akkor esetleg olyan helyzetet lehet előidézni hogy kereslet van és kínálat nincs vagy csak minimális - ez szokta felhúzni az árakat. Az sosem garantált hogy összejön, mert azzal hogy a láda kifut vele együtt a tartalmának ára is esik a piacon.
Én most megnéztem de szinte minden operation-láda több tízezres kínálattal 10 cent alatt van.
Ugyanakkor ha megnézed az operation pass-eket, azoknak brutális az ára, akár 100 euró fölött is viszik. Én lehet veszek egyet pluszban és pár év múlva megsokszorozza az árát.
úúú az igen, milyen árak vannak..
De azt nézem piacon olcsóbb a hydra belépő vagy mi??
Megéri, ha aktívan játszol. Szeptemberig azért még van idő.
Az operation ládák értéke az event végére lecsökken, hiszen telítődik velük a piac. (Több lesz a kínálat, mint a kereslet.) Persze ez nem jelenti azt, hogy több hónap múlva esetleg felmegy-e az áruk. Egy biztos, hogy "kaszáni" az event elején lehet velük. Ekkor több euróért is veszik.
Aktív csgo játékos nem vagyok, iazából csak a dropok miatt vettem meg eddig is. Bár valamelyik érdemérem nem is droppolt nekem semmit..
Szóval igen, a drop miatt venném meg.
Na ez jó hír. Nyár van, szóval játszani fogok, napi 3-4-5 órát :D (úgy se tartom be)
Az előző ládás dolgot rosszul írtam. Nem a hydra láda későbbi árára gondoltam, hanem a szuvenír/emlékcsomagoknak az ára szokott felmenni később nem? Amiket a stream nézésekor dropolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!