Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell a nyelvet átállíta...

Hogyan kell a nyelvet átállítani ebben a kettő játékban?

Figyelt kérdés

Tom Clancy's The Division és a For honor játékot töltöttem le de sajnos mind a kettő orosz nyelven van. Sajnos, a nyelvbeállításnál sincs több lehetőség és a telepítésnél sem lehetett kiválasztani másik nyelvet.

Van valami ötlet?

Nem lehet "angolosítani" külső programmal? Úgy, mint amikor magyarítasz egy játékot.

2017. júl. 16. 11:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Steames vagy sima uplayes verzió? Uplay esetében a telepítés első lépése a nyelvválasztás (rögtön, ahogy rákattintasz a letöltés gombra). Steames esetén nem tudom biztosan, próbáld meg úgy, hogy jobb klikk a játékon, tulajdonságok, és ott a nyelv fülön állítsd át.

Arra figyelj, hogy ha szürke zónás kulcsos oldalról vetted (pl. g2a, vagy kinguin stb) akkor előfordul, hogy orosz régiós kulcsot vettél, szerintem ilyen esetben nincs mit tenni, csak ha újra megveszed global, vagy EU régiósan.

2017. júl. 16. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
#1: Hazánkban a "letöltöttem" azt jelenti: elloptam, mert a szoftver ingyen van, és különben sem bűncselekmény. Ha orosz a játék, akkor 100%, hogy lopott.
2017. júl. 16. 12:37
 3/7 A kérdező kommentje:

"#1: Hazánkban a "letöltöttem" azt jelenti: elloptam, mert a szoftver ingyen van, és különben sem bűncselekmény. Ha orosz a játék, akkor 100%, hogy lopott."

Vicces vagy, ugye tudod? :D

2017. júl. 16. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: Nem, ez baromi szomorú.
2017. júl. 16. 15:24
 5/7 A kérdező kommentje:

"#3: Nem, ez baromi szomorú."

Mi ebben a szomorú? Hidd el, sok eredeti játékom van, de ezeket amiket írtam, csak kipróbálni szeretném, és ha bejön, akkor tuti megveszem, mert a multiról is jókat hallottam :)

2017. júl. 16. 17:50
 6/7 öthathét válasza:

Ha steames, akkor megkeresed a telepített mappában a steam_api.ini filet, megnyitod notepadban legörgeted és ott ahol azt írja, hogy: "Language = English" átírod, hogy "Language = Hungarian", majd elmented.

Ha a steam_api.ini-t nem találod a telepített fő könyvtárban akkor az x64 és x86 mappákban találhatod meg. Ha mindkét mappában van, akkor mindkettőt átírod és elmented.

ONLINE NEM FOGSZ TUDNI JÁTSZANI TÖRT JÁTÉKKAL! Legegyszerűbb, ha megveszed.

2017. júl. 16. 19:02
 7/7 A kérdező kommentje:
# 6/6: köszi :D
2017. júl. 16. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!