Ti mit vesztek meg eredetiben és kalózkodtok le?
Senki ne mondja, hogy még semmit nem kalózkodott!
Én régebben szinte mindnet loptam. Bf3 volt az első amit vettem még 2012-ben. És így lassan már ott tartok, hogy nagyon keveset kalózkodok. Talán csak olyanokat amik single player-ek és nincs legalább 10 óra játékidejük.
Mindent eredetiben veszek meg szinte.
A Sims 1-et letöltöttem, mert máshogy nem tudnék vele játszani.
Nagyjából velem is ez van. Általános iskolásként mindent loptam, de nem tudom kinek lett volna ekdve annyi mindent megvenni. Volt, hogy egyszerre 5 játékot vittem. Mostanra én is kevés játékkal játszok (Siege, Witcher) és ezeket jobb eredetiben. Sieget csak eredetiben lehet Witcher meg olyan játék, hogy bűn letorrentezni.
Viszont a Resident Evil 7-et kalózkodtam ,mert ez volt az első RE amivel játszottam. Igazából csak ki akartam próbálni, mert videók alapján és tesztek alapján megtetszett. Aztán kb 9 óra alatt kivittem, egyik kedvencem lett (a többi RE most se jön be) így egyszer biztosan megveszem DLC-kel együtt. Meg ugyanez történt az Alien Isolation-nel is.
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. Azt hittem, hogy szinte csak trollok fognak válaszolni, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!