Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti mit vesztek meg eredetiben...

Ti mit vesztek meg eredetiben és kalózkodtok le?

Figyelt kérdés

Senki ne mondja, hogy még semmit nem kalózkodott!

Én régebben szinte mindnet loptam. Bf3 volt az első amit vettem még 2012-ben. És így lassan már ott tartok, hogy nagyon keveset kalózkodok. Talán csak olyanokat amik single player-ek és nincs legalább 10 óra játékidejük.

2017. júl. 12. 12:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Mindent eredetiben veszek meg szinte.

A Sims 1-et letöltöttem, mert máshogy nem tudnék vele játszani.

2017. júl. 12. 20:37
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyjából velem is ez van. Általános iskolásként mindent loptam, de nem tudom kinek lett volna ekdve annyi mindent megvenni. Volt, hogy egyszerre 5 játékot vittem. Mostanra én is kevés játékkal játszok (Siege, Witcher) és ezeket jobb eredetiben. Sieget csak eredetiben lehet Witcher meg olyan játék, hogy bűn letorrentezni.

Viszont a Resident Evil 7-et kalózkodtam ,mert ez volt az első RE amivel játszottam. Igazából csak ki akartam próbálni, mert videók alapján és tesztek alapján megtetszett. Aztán kb 9 óra alatt kivittem, egyik kedvencem lett (a többi RE most se jön be) így egyszer biztosan megveszem DLC-kel együtt. Meg ugyanez történt az Alien Isolation-nel is.

Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. Azt hittem, hogy szinte csak trollok fognak válaszolni, de nem.

2017. júl. 12. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
én csak azt töltöm le amit már nem lehet normálisan beszerezni mert sehol se árulják már lemezesen és nincs fent sehol digitálisan megvásárolható formában pl. Sims 2 vagy a régi Harry Potter játékok
2017. júl. 13. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!