(Skyrim) Mik azok a Dwemer-ek?
Figyelt kérdés
Sajnos angolul játszom a Skyrimet és nem értek éppen minden szót amit hallok. Valaki le tudná írni a történetüket?2017. júl. 10. 14:09
1/10 anonim válasza:
A Dwemer-eket mások törpéknek, vagy törpöknek hívják. Ősi, hihetetlenül fejlett technológiával rendelkező faj, akik tisztázatlan körülmények között, egyszerre pusztultak ki az Elder Scrolls világáról. Egyes legendák szerint az örök életet próbálták elérni, de a varázslat a visszájára fordult, és azonnali halál lett a részük.
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
köszi! De a dwarwen armor-ok, helmet-ek... is az ő cuccaik? Mert furcsa, hogy fel tudom venni a páncéljukat
2017. júl. 10. 15:24
4/10 A kérdező kommentje:
Ők elfek voltak csak alacsonyak? Vagy miért hívják őket törpöknek?
2017. júl. 10. 15:27
5/10 anonim válasza:
Tudod, fantasy, törpék. Lásd gyűrűk ura. Rád igazítják. A kis khajiit hősömre is jó minden cucc, igaz magának kovácsolt mindent
6/10 A kérdező kommentje:
De nem olyanok mint a Gyűrűk Urában a törpék. Elf fejük van.
2017. júl. 11. 08:20
7/10 anonim válasza:
Akkor nem tudom. Én eggyel sem találkoztam
8/10 anonim válasza:
Egy kislexikon lett belinkelve róluk tegnap, már az első bekezdésből megkapnál minden választ, ha elolvasnád.
9/10 anonim válasza:
Na elolvastam a wikin. Tényleg nem törpék. Én annak képzeltem őket, de elfek.
10/10 anonim válasza:
Azért törpök mert ahol az első damerek letelepettek . Ott más ilyen alkatú humanoid még nem telepedett le. És az ott élő óríások nevezték ell őket törpöknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!