League of Legends. Vel'koz vagy Brand supportot sokan játszototok?
Nem sokan játszák.
Velkoz disruptor supportok ellen nagyszerű (pl. leo), nagyon nagy figyelem szükséges hozzá az egész játék alatt az egész pályára kiterjedően, mert nagyon könnyű büntetni a hibáiért.
Mióta mindenkinek van ez speedbuff amikor célbaért egy sebzés, azóta nem játszom, mert szinte lehetetlen a skilleket megfelelő sorrendben találatra vinni.
Rengeteg sebzést ki lehet vele osztani, ha folytópontra tud koncentrálni akkor akkora sebzést tud biztosítani, hogy simán lehozza az 5v5-öt. Távoli cc-s, üldöző hősök a gyengéji (lux, yas, hecarim, ahri)
Amikor a spellthief edge bejött, nagy előnye volt az ap-s supportoknak, de nemrég buffolták az ancient coint és a többi supprot is életképes lett.
Mindkét hőst toltam sokat supportban, +lux-ot, annie-t, fiddle-t. Szerintem már mindegyik visszaszorult annyira, hogy az esetek 99%-ban van jobb döntés mint őket választani.
Ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok.
Szerintem főleg olyanok szokták használni, akik autofill miatt kerülnek botra. Utálom, ha full ap-ra építik őket, mindenkinek 1. item visiont ajánlok.. utána jöhet a sebzés.
Ha valakinek ez a távolsági mágusus - stílus jön be, és supportolnak, ott van még Zyra, Zilean, Morgana, Lulu nemrég Malzahar. Szerintem mindegyikük hasznosabb, mint Velkoz vagy brand. (Persze, akinek valamelyik nagyon tetszik, semmi bajom ha használják, de szerintem van jobb választás)
#2 vagyok. Main supportolok. Amikor bejött a spellthief edge a poke supportok kiemelkedtek, de azok közül is azok, akiknek volt valamilyen hardcc a shiedl vagy heal helyett.
Velkoz thunderlorddal iszonyatosan erős, és ha kemény lane ellen vagy, akkor csak hátra kell ülni, és amikor támadnak belasítani mindenkit és megvárni még az adc kisétál a veszélyből, mert lategame-ben velkoz ulti: AOE TRUE DMG itemek nélkül PFF...
A csata helyének választása a kritikus ennél a hősnél.
Kíváncsi vagyok most az új patch-el (support gold item: coin változott) átrendeződik-e valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!