Farmerama kerekkerék? Nektek is?
Mostanában ezen a kerekkereken farmeramában csak ilyen h*lyeségeket kapok. Ez nem tudom miért van, mert régen normálisan volt mindenre esélyed.Nyertem régen aranylevelű fát,narancs nyúlólat.
Most meg egyszerűen már pénzrablás. bejött a party kerék, ahol mindig a főnyeremény előtt(tapasztalataim szerint) megáll. Ez arra buzdít téged, hogy: vegyél még aranyat, hogy megnyerd,és újra és újra és újra.
Ez a Bigpointtól elég szem*tség volt...
Erre van valami csalás? Kíméljetek azoktól, hogy én nem bírok játszani , csalással nem élvezet,(az sem élvezet, hogy költsd az összes pénzed ólra, meg party jegyre),ne játszak, blablabla...
Én még nem csaltam ebben a játékban, de ez mostanában nagyon idegesítő.
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire szerencsétlen, de szerintem ezt direkt csinálták így, pénzcsó*ásra.
Köszönöm.
Hát egyszer a mitikus sárkány nekem is összejött. Egyszer...
De az annyira nem jó, szupertrágyám vagy vagy 1300 tp meg legfeljebb bahamarára. Egy piros nyúlólnak jobban örülnék, de az a szerencsétlen kerék ma pont előtte állt meg(sima)....
Szerintem csak a sima éri meg, a party nem nagy szám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!