A Left 4 Dead 2-ben valóban játszható a Left for Dead 1 tartalma?
Illetve van a játéknak valami sztorija?
Még 3 évvel ezelőtt megkaptam Steamen a Left for Dead 2-t. Én olyan vagyok, hogy egy sorozatnak mindig az első részével tolom először, és csak azután a folytatásokat, még akkor is ha az első rész nem sikerült olyan jól. Valaki mintha említette volna, hogy a Left for Dead 2-ben benne lenne az összes Left for Dead 1-es pálya, ez igaz? Lehet úgy játszani a ájtékot, hogy először csak a L4D 1 pályáit viszem, és csak utána a másodikat? Vagy nagyon nem ilyen a játék felépítése? :D
Most láttam a teszkóban szép eredeti dobozos verzióban az elsőt, úgy sajnáltam hogy otthagytam.
Benne van. Története igazán nincs. Vannak 3-5 pályából álló kis szakaszok, amik lazán összekapcsolódnak, de ez egy aszimmetrikus multira épülő fps.
Én úgy jártam vele, hogy megvettem az első részt, játszottam vele durván 2 órát, aztán egy akció keretében elkezdték ingyen osztogatni a másodikat. Azóta el sem indítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!