Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ncore meghívót hogyan lehet...

Ncore meghívót hogyan lehet szerezni?

Figyelt kérdés

Rég óta szeretnék már Ncore-t, de nem tudom, hogy mi módon szerezhetnék meghívót.

Mit csináljak?

2017. júl. 8. 17:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, aktuális még a kérdés.

Mennek itt a viták, hogy kinek kellene meghívó, meg a szabályokról, de ha megnézed, akkor a kérdés a meghívó szerzésének módjára vonatkozik. Amire elég kevés a válasz.

2017. aug. 5. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért írják le neked 10 válaszban azt amit már 2-3 ember teljesen kifejtett? Évek óta ez a helyzet, nincs mit szépíteni rajta. Megkaptad a teljes körű választ, azóta csak ideszemetelő kommentek jönnek.
2017. aug. 5. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
HAGYJATOK A MEGHÍVÓ KUNYERÁLÓ PRIVÁTOKKAL!
2018. márc. 10. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:

# 13 és #7 Vagyok.

1-2szer még elment, de 20-30 embernek már nem tudok és nem is akarom meghívót küldeni. Kicsit már sok, hogy majdnem minden második nap, kapom a priviket.

Én se zargattam idegeneket, kiírtam egy kérdést, ami kicsit viccesre sikeredett. Aztán egy kedves ember felajánlotta, hogy küld. Nem jutott eszembe idegenekre írogatni.

Bocsánat ha ezzel valakit megbántottam, csak már egy kicsit sok!

NINCSEN JÓ NAPOM/HÓNAPOM NEM IS LESZ. KÉREGETŐ ÜZENETEKET EBBŐL KIFOLYÓLAG NEM KÉREK!

2018. márc. 10. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!