Sims 2 miért nem veszik fel a gyereket a magániskolába?!
Figyelt kérdés
Megjött az igazgató, köszöntötte az anya, behívta enni, megette a kaját (25 pont), körbevezettem a gyerekkel (őt igen csípi), kiírta nagyszerű a ház (40pont), leált dartsozni, beszállt hozzá a gyerek is, beszélgettek közben (19 pont), összesen 89/90 lett mégse vették fel. A szülőket vmiért nem kedveli, a feje fölött mindig az anya fejét mutatta, át húzva piros X-el. Mit rontottam el? A gyerek apját sikerült anno magániskolába juttatni elsőre, most meg 3x-ra se ment. :(2017. júl. 5. 21:39
1/3 anonim válasza:
Próbáld kibékíteni a szüleivel, másra most nem tudok gondolni.. Szerintem az lesz a gond
2/3 A kérdező kommentje:
Mindig a két szülő 20/20-an van vele. Ma meghívtam megint. 17:03-kor kiírta a szöveget ott fent, 17:08-kor pedig már azt írta nem méltó a család és vissza szállt a kocsiba :( Inkább hagyom ezt a magánsulisat, egyáltalán van vmi érteleme, ha bejut? :D
2017. júl. 6. 12:43
3/3 A kérdező kommentje:
Végre sikerült! A kajával volt gond, a séf saláta nem volt elég jó neki, de a sertéssült már megfelelt.
2017. júl. 6. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!