Mennyire népszerű, és meddig lehet tervezni vele?
Figyelt kérdés
A LoL- ról van szó (League of Legends). ~15 szinten vagyok, nemrég kezdtem el játszani és nagyon, nagyon megtetszett nekem Heimerdinger. Többször sikerült elérnem vele S, -S kategóriát, és arra lennék kiváncsi majd 30- on is ennyire hozza a formáját? Mennyire gyakori, és megéri main szinten megtanulni vele játszani?2017. júl. 5. 21:37
1/5 anonim válasza:
nagyon op meg nem is bonyolult. már 1 éve nem játszok, de nem volt túl népszerű régen. gondolom mert bénák voltak az emberek a turetjeik lerakásánál és hamar kiütötték őket.
2/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdem mert eddig az ellenfél volt holt béna :'DD a Garen féle dúvad tank karakterek sorra vérreztek el az én tornyaim sortűzében, de... gondolom a későbbiekben már nem lesz ilyen könnyű cső behúzni őket :d
2017. júl. 5. 21:53
3/5 anonim válasza:
Ja, mert később tudni fogják, hogyan védekezzenek ellened, de most a szinteden azt se tudják, merre fussanak :D de majd magas szinten is lehet szivatni másokat, meg ügyeskedni.
4/5 anonim válasza:
Heimerdinger nem egy népszerű hős, emiatt sok játékos azt se tudja miként védekezzen ellene, ezért tudod olyan könnyen megölni őket. Később azért már nehezebb dolgod lesz, de jó taktikával ígyis nyerni tudsz majd vele. Youtuben néz sok oktató videót a champről meg Twitchen be tudod állítani, hogy olyan streameket dobjon ki, amiben Heimerdinger játszanak. Most elég jó a win rateje (52%), amihez alacsony ban rate párosul (2.3%), így egy ideig érdemes lehet kimainelned. Később viszont tanulj meg több hőssel is játszani, lanenként legalább 2 hőssel, ha rankedezni akarsz.
5/5 anonim válasza:
Heimernek az egyik legerősebb a zone controll-ja és ügyesen lehet pusholni vele, ezért megállja a helyét később is, de nincs menekülő képessége ezért kockázatos.
lvl15-ön még csak ismerkednek a hősökkel, lvl20 után már keményedik. lvl30-on már számítani kell arra, hogy mindenki ismerni a hősöd, ezért nem szabad minden meccsen ugyan azt a taktikát követni. Adaptálódni kell a helyzethez.
"...lanenként legalább 2 hőssel, ha rankedezni akarsz."
Nos, igen bár ezt lvl30-ig kellene megtenni, rankeden pedig már specializálódni kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!