Csak engem zavar a 30 fps konzolokon?
Nagyon sokáig engem sem zavart, de annyira megszoktam sajnos PC-n a 60 FPS-t, hogy volt hogy unokatestvérem PS4-én látott 30 FPS-el rendelkező játék (ha jól emlékszem a Destiny) furának hatott, konkrétan meg kellett szoknom.
Összképben azt hiszem nem zavar, de meg kell szoknom minden alkalommal amikor látom. PC-n más a 30 FPS, mert ha nincs lelockolva, akkor lassulnak a bemeneti jelek is a nem nyers bemeneti jelek miatt (legalábbis a játékok nagyobb esetében). Mókusvakításnak nem mondanám, van különbség 60 és 30 között, de igazából mind a kettő játszható. Azért PC-n egy pörgős multiplayer játékban elég nagy hátrányban van az, akinek csak 30 FPS-e van, a többinek meg 60.
1-es, képkocka per másodpercet jelent.
Bár abban egyetértek vele h én is teszek ilyenre 100 lapáttal. Pont nem ez érdekel egy játékból. Hanem h legyen jó Single- része, kössön le, agyon egy jó élményt.
Látványban meg ne keljen Médium alá mennem és kész.
Tisztában vagyok vele h pl MSI Afterburner-el lehet ilyeneket nézni. Meg CPU hőmérséklet... Akinek az ilyen kell h ezeket nézegeti lelke rajta.
Nekem anno 1X se jutott az eszembe h Uncharted 4 közben h ezen agyaljak. A játék pont jobban érdekelt.
DE gondolom a konzol ára miatt van így belőve.
Ha 60-ra lőnek be akkor valszeg drágább lenne a hardware miatt úgy meg nem vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!