Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért vagyom ilyen rohadt...

Miért vagyom ilyen rohadt béna minden játékban?

Figyelt kérdés
Sok éve játszom számítógépes játékokkal. Kipróbáltam már millió stílust (moba, fps, mmorpg, stratégia, stb), volt, amivel tényleg éveket töltöttem. Ennek ellenére sosem értem el egyikben sem fikarcnyi sikert sem. Mindenben a teljesen lowskillesek közé tartozom. Létezik, hogy valaki mindenben ennyire béna legyen?
2017. júl. 1. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Vagy ez, vagy ócska az egered. :)

Sok játékossal találkoztam már, akik azért nem voltak eredményesek, mert nem voltak hajlandóak megtanulni és betartani az adott játék szabályait, inkább mindenáron a saját stílusukat akarták ráerőltetni a játékra. Nem lehet, hogy te is ezek közé tartozol?

2017. júl. 1. 22:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Láttam már néhány embert, akik hasonló bakancsban járnak. Tesóm 16 éves. San andreas és egyéb nem nehéz játékok mennek neki. De például egy Counter Strike már gondot okoz. Nem megy neki a lövés.

Ismerek még embereket, akik szeretnek játszani mindenféle FPS lövöldözős játékokkal (COD, L4D, Far Cry), de nem játszanak olyan nagyon jól.

Velem más a helyzet: ha elém tesznek egy játékot, 20 perc alatt már tudom az alap játékmenetet. Óra után már tudom az egyéb trükköket (fegyverhasználat, mi merre van stb).

Vannak olyan emberek, akiknek nehezebben mennek a játékok.

Keresd meg: 1. melyik kategóriájú játékokat szereted. 2. melyikben vagy a legeredményesebb. Kombináld ezt a 2 kategóriát. Illetve próbálj meg lassabb, nem olyan nehéz FPS játékokat, amikben sok életed van, és nem olyan veszélyes a helyzet (Left 4 dead 2-t ajánlom erre).

Ha bármi más kérdésed van, illetve játékokkal kérdésed van, nyugodtan írj.

2017. júl. 2. 01:33
 3/3 anonim ***** válasza:

A többségnél az a gond, hogy nem hajlandó tanulni.

Igen, sokan szoktak furán nézni,d e bizony egy-egy játéknál is tanulni kell. Mit, mikor, hogyan, miért, merre, stb. A többségnek van egy elképzelése és azt próbálja belepaszírozni az adott játékba, aztán csodálkozik ha nem megy, hiszen a játékmechanika teljesen más, nem úgy kell játszani ahogy azt a nagyérdemű elképzelte.

Csak példaként, én a CS:GO-ban silver 1-ben kezdtem, nem is tudtam lőni, mree menjek stb. Majd 200 órámba telt, mire kijutottam nova-ba, mert sose játszok FPS játékokkal, nem esett kézre és bizony 200 órányi gyakorlás kellett ahhoz, hogy alakuljon valamit a képességem hozzá. További + 300-400 óra kellett, mire DMG (sheriff) szintre felmásztam, és azóta már csak lejebb ment az utam. Szóval simán 5-600 óra kellett mire úgymond kiismertem a játékot.

Te mennyi időt fordítasz egy játékra? Mennyire vagy hajlandó tanulni a hibáidból? Képes vagy csapatban dolgozni (ha már moba, mmorpg, fps stb) egyáltalán, vagy cask mész a fejed után lesz amit én akarok?

Minden tanulható, ahogy ez is, csak megfelelő türelem, idő és nyíltság kell hozzá. Valószínűleg benned lesz a hiba.

2017. júl. 2. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!