Hogy lehet valaki szilver CS:GO-ban?
Bocsi ha nagyképűek hangzik, de ténylegesen aki Silver CS:GO-ban az valamit nagyon rosszul csinál? Vagy titeket nem frusztrál a dolog?
Én is voltam Silver, de a 20. órámra sikerült kijutnom, azóta kala vagyok. És nehogy azt hiddjétek ,hogy a gépen műlik. Aki követi a Hardver kategóriát tudja rólam jól ,hogy nincs erős gépem.
Ui.: Viszont ha kell boost, akkor csak szóljatok.
Úgy lehet hogy valahol el kellett kezdenie. Te is voltál silver, akkor miért csodálkozol? Szinte mindenki volt amíg feljebb nem lépett.
Amúgy jelentős hátrányban van az aki:
- kezdő és nem ismeri még ki magát a pályákon, és lőni sem tud (ugyebár most van summer sale és a sok pistike ilyenkor olcsón meg tudja venni, na az mind silverként kezdi)
- nincs mikrofonja vagy nem tud angolul így a csapatkommunikáció nem teljes
- nincsenek barátai és berakja a rendszer a törökök meg oroszok közé, ahol meg van lőve a csapatmunka
Na így simán lehet valaki silver, akár sokáig is, plusz ha:
- nem érdekli a játék rangrendszere, nem ez a játék amivel napi szinten kockul, akkor leszarja hogy silver vagy sem.
De nem arról van szó, hanem akkor amikor valaki 100/400 óra után is silver. És akkor jön a:"Nagyon jól lövök!!!! Véged van!!!!"
És kapja a one tapot. Azán én vagyok a cheater.
200 órám van abba a sarba és sose voltam még silver 3 nál jobb . és miért ?
Ha egyedül játszok van 100 másik játék amivel szívesebben játszok És most jöhettek azzal , hogy azért nem szeretem mert nem vagyok benne jó vagy mert ragelek tőle .....
HA esetleg barátokkal játszok akkor ők fasom tudja arany- gyémánt rangba vannak és én mindig meghalok és az estek nagyrészében vesztünk és nem akarnak velem játszani (amit meg is értek)én meg nem fogok egyedül gyakoroloni mert van ezer jobb dolgom is
Bánom mind a 9 eurót amit ráköltöttem
és most fogom kapni a válaszokat
hogy igen is jó játék és én vagyok a sar
rajta
8-as vagyok:
Rankrendszer frissítése előtt nova 4 voltam és visszadobott silver 1-be. Azóta a legnagyobb rankom silver 3 volt, nem kapok normális csapattársakat, carryzem a "csapatot". Néha tudok játszani nova 3 haverommal, de ott is általában első vagy második vagyok a leadboardon... :/
Silver II vagyok. Én szerintem ez a főbb akadályozó ami miatt nem jutok ki:
1. Ha az ember egyedül megy sok a troll, csaló, afk, szar csapat.
2. Alapszinten is sok a csaló.
3. Nem ölök elég órát a játékba.
ˇˇˇˇˇˇˇˇ
Ha ezeket összevetjük, már is kijön, hogy nincs annyi win, amennyi kéne hogy legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!