Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lekaparjam erről a CS GO...

Lekaparjam erről a CS GO skinről a matricákat? Vagy matricával többet ér?

Figyelt kérdés

[link]

Vettem ezt a Redline-t amivel az a tervem, hogy ha normalizálódik az ára akkor eladom. Csak nekem így nagyon nem tetszik, szerintem tök rondák azok a matricák. Ha lekaparom őket akkor olcsóbb lesz a skin, így többet ér? Vagy tökmindegy, hogy rajta vannak-e vagy sem? Ti fent hagynátok? Még egyszer mondom, trade miatt vettem a skint, az ára érdekel legfőképp. Kb 1 euró/matrica a store-ba.

2017. jún. 28. 21:58
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges lekaparni, mert akinek nem tetszik úgyis lekaparja magának.

A másik, ha már felragasztasz egy matricát azonnal 70-80%ot esik az ára, mert fix a helye egy fix skinen, nem változtatható, így az 1 eurós árat felesleges nézni.

2017. jún. 29. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát oké, de amíg használom addig jobban tetszik matrica nélkül. :D
2017. jún. 29. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!