A Prince of Persia Warrior Within-ben hogy kerül a herceghez Farah medálja?
eddig azt hittem hogy a Sands of Time-ban mikor Farah ott hagyja a medaljat az is a hercegnél marad mint a tőr mikor visszapörgeti az időt
Viszont most feltűnt hogy mikor megsiratja Farah-t odateszi a medált a holteste mellé, és a végén mikor legyőzi a vezírt és elmegy akkor Farah nyakában van a medál
Akkor hogy kerül a herceghez a Warrior Withinben?
ezen én is agyaltam már
egyébként én a mai napig azt sem értem hogy az első részben a Vezír már haldoklik, látszik hogy gyenge és vért köhög, azért akarja megszerezni a tőrt és vele a halhatatlanságot mert már nincs sok ideje hátra
ehhez képest a harmadik részben (amikor már új idősík van a hercegnek hála vagyis nem ölte meg) nem úgy néz ki mintha haldokolna pedig az az első rész után 7 évvel van már
arra még lehet valami pillangóhatás effektus a magyarázat, hogy a vezír nem lett beteg
de a medált tényleg nem értem
pedig nem tom hányazor végigvittem a játékokat de csak most tűnt fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!