Lefagy a sims 4 inditaskor! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Tegnap este lett valami vele,eddig tudtam vele jatszani most meg ramegyek,hogy inditas es amikor kiirja,hogy "the sims 4"akkor lefagy es nem hozza be azt,hogy csinalhassak uj csaladot vagy egyel jatszak:/
Tegnap beraktam meg par modot,de ketlem,hogy ez lenne a baj:/ Volt a mods mappaban 3 valamilyen mod mappabes azokbol kihuztam a mods mappaba a package fajlokat es kitoroltem azt a 3 mod mappat.Ez nem lehet baj,hisz amikor azok nem voltak bent akkor is ment...Szoval ez nem lehet baj..nem?Valaki ha tud segiteni legyszi irja meg mit kell tennem:/
2017. jún. 22. 17:51
1/4 anonim válasza:
Az en tanacsom az hogy dobd ki a p*-be es eld a sajat eleted...
2/4 anonim válasza:
Ha kuka geped van akkor valoszinuleg megvan az ok...
3/4 anonim válasza:
Szerintem a modok miatt van a probléma.:D Én is most raktam be a 462. modot és ugyanez történik.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy van egy-két konkrét mod, ami miatt nem megy. Azt meg kell keresni és eltávolítani. Nekem is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!