Valaki tud segíteni nekem Word of Warcraftban?
Allis vagy,vagy hordás?
Én hordás vagyok. Ha gondolod,tudok segíteni,nem gond,ha allis,elmondom szóban,hogy mit csinálj.
Annyit azért jó volna tudni, hogy tört vagy eredeti, illetve ha eredeti akkor melyik szerver. :)
Mondanám, hogy Ragna hordán segítenék szívesen, de jelenleg az aktív kiegészítő már a legion, szóval ha eredetin játszol akkor először azt kéne beszerezni.
Hordás vagyok.
Amúgy a kérdésembe leírtam, hogy WoD, azaz Warrior of Darkness, tehát a Taurinak egy törtszervere, vagy valami olyasmi :)
"Hordás vagyok.
Amúgy a kérdésembe leírtam, hogy WoD, azaz Warrior of Darkness, tehát a Taurinak egy törtszervere, vagy valami olyasmi :)"
Első vagyok,köszönöm a választ. Habár valóban leírtad,hogy WoD-on játszol,de az Warlords of Draenort is jelenthet,sokan pedig nem ismerik a Warriors of Darknesst.
Én meg pont rátrafáltam,hogy Warriors of Darknessre gondolsz.
A kulcsszavakba is kiírtad,hogy WoD,ez már egyértelmű volt nekem,hogy az a realmot és nem a kieget jelenti.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!