Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends hős eladása-...

League of Legends hős eladása-törlése? Lehetséges?

Figyelt kérdés
IP-ért vettem, noob hős, nem tudok vele játszani, csak feedelek, és mivel megvettem, ezért ARAM-on sokszor dobja. Singedről van szó, szeretnék megszabadulni tőle, az se baj ha nem kapok semmit érte, csak menjen...

2017. jún. 20. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Hali^^ Régen lehetett szóval gyanítom most is, úgy emlékszem 3 hőst válthatsz vissza(ipt is visszakpod), megadott időn belül. Rip Singed:D

18/L

2017. jún. 21. 00:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Bolt -> az ajándékozás melleti másik ikon -> vásárlási előzmények és ott kiírja miket vettél meg és rányomsz és megkapod az ipt is,viszont ezt összesen 3x lehet úgyhogy szerintem 450 es hősöket ne adj vissza.
2017. jún. 21. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Összesen max 3-szor tudsz visszaadni, de felesleges, mert idővel úgyis megveszed, a másik hogy nagyon olcsó, 2-3 nap és simán összejön napi 1 játékkal egy új hős.
2017. jún. 21. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Az aramnak meg ez a lényege, hogy ne csak olyanokkal menj akit szeretsz. Igen, én is nagyon sokszor kaptam már ott olyanokat, akik nem a szívem választottjai, de bele kell törődni és megpróbálni nyerni.

Inkább vegyél minnél több champet, hogy kevesebb eséllyel kapd meg Singedet, mert 4800 ip alatti champeket NEM éri meg refundolni

2017. jún. 24. 18:11
 5/7 A kérdező kommentje:
azóta még rosszabb az eredmény - GY: 73 V:84
2017. jún. 24. 21:15
 6/7 A kérdező kommentje:
előbbi választ nem ide irtam, de ide is tartozik valamennyire...
2017. jún. 24. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne izgulj már, frászt se érdekel az aram :D

Inkább rankedezz.

2017. jún. 24. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!