League of Legends hős eladása-törlése? Lehetséges?
Figyelt kérdés
IP-ért vettem, noob hős, nem tudok vele játszani, csak feedelek, és mivel megvettem, ezért ARAM-on sokszor dobja. Singedről van szó, szeretnék megszabadulni tőle, az se baj ha nem kapok semmit érte, csak menjen...2017. jún. 20. 23:59
1/7 anonim válasza:
Hali^^ Régen lehetett szóval gyanítom most is, úgy emlékszem 3 hőst válthatsz vissza(ipt is visszakpod), megadott időn belül. Rip Singed:D
18/L
2/7 anonim válasza:
Bolt -> az ajándékozás melleti másik ikon -> vásárlási előzmények és ott kiírja miket vettél meg és rányomsz és megkapod az ipt is,viszont ezt összesen 3x lehet úgyhogy szerintem 450 es hősöket ne adj vissza.
3/7 anonim válasza:
Összesen max 3-szor tudsz visszaadni, de felesleges, mert idővel úgyis megveszed, a másik hogy nagyon olcsó, 2-3 nap és simán összejön napi 1 játékkal egy új hős.
4/7 anonim válasza:
Az aramnak meg ez a lényege, hogy ne csak olyanokkal menj akit szeretsz. Igen, én is nagyon sokszor kaptam már ott olyanokat, akik nem a szívem választottjai, de bele kell törődni és megpróbálni nyerni.
Inkább vegyél minnél több champet, hogy kevesebb eséllyel kapd meg Singedet, mert 4800 ip alatti champeket NEM éri meg refundolni
5/7 A kérdező kommentje:
azóta még rosszabb az eredmény - GY: 73 V:84
2017. jún. 24. 21:15
6/7 A kérdező kommentje:
előbbi választ nem ide irtam, de ide is tartozik valamennyire...
2017. jún. 24. 21:26
7/7 anonim válasza:
Ne izgulj már, frászt se érdekel az aram :D
Inkább rankedezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!