Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox live gold tagsággal ha...

Xbox live gold tagsággal ha vettem ki játékot és letöltöttem akkor bármikor kitörölhetem?

Figyelt kérdés
Mármimt ha kitörölöm a játékot akkor bármikor újra letudom tölteni vagy most ,hogy van ez ? Amit aott játékot nemannyira tetszik elehet cserélni valamilyen játékra ? Kérlek normális válaszokat adjatok . (Xbox 360)

2017. jún. 20. 20:44
 1/2 anonim ***** válasza:

A goldos játékok minden hónapban adottak, nem lehet másra cserélni, vagy letöltöd vagy nem. Ha egyszer letöltötted akkor utána bármikor letöltheted újra, de ha nem töltöd le a gold idő alatt egyszer sem akkor elveszik és utólag nem lehet letölteni.

Xbox 360on örökre tied marad a játék, akkor játszol vele amikor akarsz, akkor is ha nincs később goldod. Xbox Oneon ha nincs goldod akkor nem indul el a játék (de ha újra lesz akkor persze megint játszhatsz vele és a mentés sem veszik el).

2017. jún. 21. 08:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ :)
2017. jún. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!