Milyen olcsóbb skin-ekkel érdemes kereskedni?
Ilyen alacsony árnál a várható nyereség is csak pár (tíz) cent, ráadásul az olcsó skinek ára jellemzően folyamatosan romlik.
Többet keresel azon ha eladod a summer sale alatt dobott kártyákat, ezek jó esetben 12-15 centért mennek el és 42 kártyát lehet szerezni akkor is ha nem költesz pénzt (+1 kártya minden 10 euró elköltésével, vagy kitűző craftolással). Ha a 42-t csak 10 centtel szorzod be az már 3-4 euró várható nyereség.
Igazán nagy pénzt csak nagy összegű befektetéssel lehet szerezni, több tízezer forinttal és türelemmel amíg kivárod hogy a piaci árak normalizálódjanak.
Ha megnézed a videóban az inventory-t akkor 20-60 eurós skineket válogat be példaként is, néha 5-10 eurósokat is (már ha egyáltalán ezt a nyereséget akarja illusztrálni).
Ha összesen vesz mondjuk 100-150 euróért skineket és eladja mondjuk 170-200-ért akkor nyert vele, és ott is jellemzően a ritka drága skinek miatt.
Ez 10 eurós tételben nem fog működni, és a második leírta miért: olcsó tucattermékek vannak amiből több száz vagy ezer van meghirdetve. Ha nem viszik őket akkor az árakat sem lehet emelni.
A videóban az AK Red line-t említette, most megnézve a FT-minőséget az elmúlt fél évben 4,8-ról egészen 7 euróig felment, majd hirtelen május végén 2 eurót esett az ára, és most kapaszkodik vissza olyan 6,5 körülire. Ez 2 euró nyereség lenne fél év alatt, és a többi változatra ez még annyira sem jellemző (van amelyik 2 év alatt duplázta meg az árát 2,5-ról 5 euró körülre). Tehát ez teljesen instabil és irtó hosszú kivárási időszakot jelent, több hónap vagy év mire egy olcsó skin annyit emelkedik jobb esetben hogy 1-2-3 eurót kaszálj vele.
Előző vagyok: (6-os)
Az olcsóbb skineket tradeld el, úgy hogy legyen rajta 5 - 10 cent nyereséged. Így akár késig is fel lehet menni. (Minél nagyobb egy tárgy értéke, annál többet tudsz keresni. Pl. van egy 10 eurós skined. Azt úgy tradeeld, hogy egy 50 cented legyen rajta. Kicsit sok idő, de járható! ;) )
6-os vagyok:
A Vulcan nekem az álom AK skin! :) AWP-re meg az Asiimov meg a Phobos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!