League of Legends c. játékban miért van ez?
Figyelt kérdés
Van egy lv 25.-ös acc-om,és rendre goldosok és platosok ellen dob be,kicsit nem fair:) Tegnap is egy meccsen belül két goldos és egy platos ellen voltam.De nem csak az idézők szurdokába,hanem aramra is ilyeneket ad.Megnéztem a meccselőzményeiket,nem premade mentek be.Oké,gyakorolni nem rossz,csak nem értem az okát :).2017. jún. 16. 15:03
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nálunk unranked vagy b5-s5 közöttiek.Jó móka nem mondom :)
2017. jún. 16. 15:11
2/7 anonim válasza:
Elvileg van egy kis mmr a dologban, de leginkább "mert épp így sikerült". De őszintén, örülj neki, ha van benne valami kihívás. Ők sem sokkal jobb játékosok, csak már valamennyire tisztában vannak az alapokkal. Legjobb a lolnexus és társaitól távol maradni normál meccseken, csak beijeszt, aztán vesztesz akkor is, ha amúgy simán tudtál volna adni a pofájának.
3/7 anonim válasza:
MMR külön van minden módra.
Tehát ha én goldos accal egy évben egyszer tolok aramot, akkor bizony lehet, hogy bedob bronzosokat mellém.
Persze aramban nem akkora hátrány, mert "cs, trade, gank, roam, dodge nem létező kifejezések"
4/7 anonim válasza:
1. A lol rendszer nagyon nincs stabilizálva a normal gameknél meg a flexnél. Ha normalozok én is simán megkapom ellenem/magam mellé bármelyik elot. Flex ugyanez, fun gamemode.
2. Lehet valami kis boosted férgek voltak, elba.szott mmr-el., elég sok ilyen van gold/plat eloban...
3. Ezt kevésbé hiszem, de lehet a jó winlose arányodnak köszönhetően kapod meg a nehezebb opponenteket.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,azóta is ez megy.Sőt tegnap volt egy D5 is ellenem.Érzem hogy rengeteget tanulok ezekből a meccsekből.Ződ" pipppa xd
2017. jún. 25. 06:58
6/7 A kérdező kommentje:
Most lett vége egy meccsemnek,D1 -es is volt velem.Ellenem Gold 2-es
2017. jún. 26. 17:12
7/7 A kérdező kommentje:
És a D1-esnek solo q-ba 100lp flexen is D1-ott 90-lp és tavaly Master volt.
2017. jún. 26. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!