Assassin vagy Withcher?! Egyáltalán össze lehet hasonlítani?
Figyelt kérdés
Eggyikkel se' játszottam ,de mind a' kettő nagyon jónak tűnik . Witcher valamelyik része meg is van talán az amiben valami Annát kőll fölcsípni azt nemtom .
Tudom relatív ,de szubijektív véleményötök szerint melyik ,a' jobb indokóljátok meg létszivös !
Az Assassin vonz nagyon ,mert SFD-be (Superfighters Deluxe) találtam egy ilyen pályát . Igaz, mán modósítottam éa autómata fegyverel ölik egymásot XD .
2017. jún. 16. 11:32
1/6 anonim válasza:
Witcher 3 talán szabadabb világ, nekem jobban bejön mint az Assassins Creed, kicsit több az opció.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm !
2# Én a' játékra gondóltam ,hogy Assassin's Creed ,nem arra ,hogy az Assassin vagy a' Wicher az erőssebb ,de az is érdekes kérdés ! :D
2017. jún. 16. 14:35
4/6 anonim válasza:
A játék címét kérdeztem, mert én nem ismerek Assassin című játékot, de Assassin's Creed-et annál inkább.
5/6 anonim válasza:
A Witcher inkább fantasy világ míg az Assasins Creed az történelmi köntösbe van öltöztetve.
6/6 anonim válasza:
Annyiban hasonlóak hogy mindkettő 3. nézetes nyílt világú játék és a harcrendszer alapja hasonló, másban nem, a Witcher ízig-vérig szerepjáték. Szubjektív vélemény, a Witcher 3 a valaha készített egyik legjobb játék, jó az AC is de nyomába se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!