Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért ilyen köcsögök a játékosok?

Miért ilyen köcsögök a játékosok?

Figyelt kérdés
Majdnem 1 év után tegnap ismét feltelepítettem az Overwatchot! Ez az egy év szünet a folyamatos trollkodások és hisztik miatt jött! Meg persze a munkám meg családom miatt nem is igazán volt nagy kedvem játszani! De máma figyelmet hogy új hősök és pályák vannak és újra felraktam a játékot! Persze ennyi idő után nem tagadom elég szarul nyomtam ezért csak QM meccseket játszottam! Persze kapásból kaptam a report és Fuck you meg a többi hasonszőrű szövegeket mint a chat fülben úgy a mikrofonba a többi játékostól (persze a mikrofonba tizenéves kis nudlik beszéltek és gondolom a chat fülnél se lehettek idősebbek! Egy ranked mécsnél még megérteném de gy QM aminél semmi vesztenivalója nincs a játékosnak ezt nem értem!

2017. jún. 15. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a netten vagyunk bárki beszólhat bárkinek semmi felelőssége nincs ebben.

Nem lesz következménye a tettének... CS-ben, COD-ban is rengeteg hasonló van.

Most ha ez nagyon zavar játssz csak Single-ben.

Én pont azt teszem. Bár engem elvből nem érdekel a multi nekem a játék adjon egy jó élményt, történetet mint pl Bioshock, Uncharted, Wolfenstein The New Order....

Headshot Pistike meg szórakozzon mással.

(De am az NFS Run multijában is folyton pofáztak. )

V 2-es verzió privát szerverre mész csak sapnokkal és gond letudva. Ilyen pl a BF 4.

2017. jún. 15. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Amit a single játékokról írtál abban 100%-os modon együtt értek veled! Nálam a Mass Effect 2. része és a Batman Arkham Asylum voltak az első olyan játékok ahol szabályosan bűntudatot éreztem hogy "én most a fejlesztőket megloptam" azóta egyetlen egy játékot sem torrenteztem le! Ennek már lassan 4-5 éve! Nem emlékszek hogy milyen régi a mass Effect
2017. jún. 16. 04:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

akkor csatlakozok

Witcher 1, Resident Evil 4, Arkham Asylum, Far Cry 3 - ezekhez a játékokhoz egy multiplayer játék sem tud felérni, az élményhez amit adnak

mondjuk én egy idő után kompetitív multiról átálltam co-opra, egy idő után CoD-ban is csak Zombies-t játszottam, Gears of War-ban meg horda módot

2017. jún. 16. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
ott normálisabbak meg nyugodtabbak az emberek, nem retardáltak mint kompetitív módban
2017. jún. 16. 12:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Amúgy igen coop játékokban sokkal másabbak a játékosok! Persze ott is akad néha 1-1 troll de azokkal nem kell foglalkozni

#3 ajánlom neked akkor a StarCraft 2 coop módját az is egész élvezhető!

2017. jún. 16. 13:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ilyenek minden multis játékban vannak. ESC, Social fül, group és lenémítod őket. Nem kell velük foglalkozni, lenémítva meg se olvasnod, se hallgatnod nem kell őket és tudsz csak a játékra figyelni.
2017. jún. 16. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Alapból én is single player játékos vagyok, pont azért mert nem kell más emberek f***szságaival foglalkoznom.

Azonban olykor annyira megtetszik egy cím, hogy hiába multiplayer, egyszerűen elkezd érdekelni. 1 hónapja Overwatchozom, és a community a matchmakinggel együtt egy pöcegödör. Tele van retardált, idióta szemétládával. Nem csak az a durva, van aki csak trollkodni lép be, lesz**rja a meccset, és nem is az hogy beszólogatnak feleslegesen, hanem hogy megfenyegetnek hogy megölnek, vagy azt mondják hogy "remélem édesanyád rákban hal meg", ilyesmi. Az ilyen emberek kezébe nem adnék számítógépet.

2017. jún. 16. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

#7 jó mondjuk ilyenektől hogy Overwatch, CoD, Halo, Battlefield nem érdemes sokat várni ilyen téren (persze a BF játékosok előszeretettel hangoztatják, hogy érettebbek a többi játékosbázishoz képest, ez is inkább csak a saját szegénységi bizonyítványukba megy)

emlékszem Gears of War meg Uncharted multiplayernél normálisabbak voltak az emberek..

2017. jún. 17. 14:33
 9/9 anonim válasza:
Szerintem nagyívbe kakàld le őket de ha zavarnak akkor kezdj el màssal jàtszani példàul warface 2 évet jàtszottam vele és eddig 1 trollal (coop) és egy hackerrel (rendes meccs) de az is annyira rejtette hogy egyszerűen nem is csalt ja és ingyenes !
2017. nov. 13. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!