Miért ilyen köcsögök a játékosok?
Azért mert a netten vagyunk bárki beszólhat bárkinek semmi felelőssége nincs ebben.
Nem lesz következménye a tettének... CS-ben, COD-ban is rengeteg hasonló van.
Most ha ez nagyon zavar játssz csak Single-ben.
Én pont azt teszem. Bár engem elvből nem érdekel a multi nekem a játék adjon egy jó élményt, történetet mint pl Bioshock, Uncharted, Wolfenstein The New Order....
Headshot Pistike meg szórakozzon mással.
(De am az NFS Run multijában is folyton pofáztak. )
V 2-es verzió privát szerverre mész csak sapnokkal és gond letudva. Ilyen pl a BF 4.
akkor csatlakozok
Witcher 1, Resident Evil 4, Arkham Asylum, Far Cry 3 - ezekhez a játékokhoz egy multiplayer játék sem tud felérni, az élményhez amit adnak
mondjuk én egy idő után kompetitív multiról átálltam co-opra, egy idő után CoD-ban is csak Zombies-t játszottam, Gears of War-ban meg horda módot
Amúgy igen coop játékokban sokkal másabbak a játékosok! Persze ott is akad néha 1-1 troll de azokkal nem kell foglalkozni
#3 ajánlom neked akkor a StarCraft 2 coop módját az is egész élvezhető!
Alapból én is single player játékos vagyok, pont azért mert nem kell más emberek f***szságaival foglalkoznom.
Azonban olykor annyira megtetszik egy cím, hogy hiába multiplayer, egyszerűen elkezd érdekelni. 1 hónapja Overwatchozom, és a community a matchmakinggel együtt egy pöcegödör. Tele van retardált, idióta szemétládával. Nem csak az a durva, van aki csak trollkodni lép be, lesz**rja a meccset, és nem is az hogy beszólogatnak feleslegesen, hanem hogy megfenyegetnek hogy megölnek, vagy azt mondják hogy "remélem édesanyád rákban hal meg", ilyesmi. Az ilyen emberek kezébe nem adnék számítógépet.
#7 jó mondjuk ilyenektől hogy Overwatch, CoD, Halo, Battlefield nem érdemes sokat várni ilyen téren (persze a BF játékosok előszeretettel hangoztatják, hogy érettebbek a többi játékosbázishoz képest, ez is inkább csak a saját szegénységi bizonyítványukba megy)
emlékszem Gears of War meg Uncharted multiplayernél normálisabbak voltak az emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!