Kb 10 év után ujra szeretnék játszani a Diablo 2-vel, vki mondana hozzá egy jó mod-ot, amiben esik rendesen cucc, és élvezhető a játék?
Emlékszem régen az volt a bajom a játékkal hogy semmi komolyabb item nem esett, (és kevés volt a backpack hely is) és miután végigvittem a normal szintet és kezdtem a közepest az első elit megölt mert lócitrom itemeim voltak, de aztán vmi módot felraktam ami miatt tele volt elitekkel minden map (kb 3szor annyi elit mint normális esetben) és legalább sárga cuccok estek meg néhány barna (ha jol emlékszem barna cuccok az erősek)
Szóval kellene egy normális mód ami nincs tulságosan eltúlozva de nem is élvezhetetlen mint az alap, essen zöld bbarna sárga cucc jobban, rúnák is kicsit jobban +az sem árt ha van egy kis backpack hely.
6 foglalatos bow pl sosem esett nekem Amazonnal, hogy a DOl-ELD-HEL-IST-TIR-VEX-et belerakjam, erre a rúnakombóra még emlékszem. :D
Szóval ha vki tud egy jó modot írja le pls :D
Nem tudom, hogy milyen móddal játszottam, de nem is lényeg, azt tudom hogy van száz meg száz mód hozzá, és ha vki ismer egy nem agyonkönnyített, de mégis fun módot amiben jobb a drop is kicsit akkor kipróbálnám :D
Amugy lehet a Diablo 2-t online tolni másokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!