Online pókerben, miért hiszik ezt?
Rengeteg olyan jàtékossal találkozom online pókerben,aki mások szerint "Bingózik".Én nem szoktam,de mondjuk volt már hogy vakon betoltam mindent, két ászra vagy két királyra.De könyörgöm,ha beülök egy asztalhoz,(mint tegnap is) első leosztásnál flopból kijött egy flössöm,erre allin-oltam,elkezdték beírni hogy "na ez is bingózik"
Omg :)) Az a bingó,ha valaki vakon allin-ol.Ti sok ilyennel találkoztok?Hozzáteszem acc szerint nem kezdő jàtékosok szóltak be.
Ha floppon kijön egy flössöd, akkor ne menj allin. Szépen hagyd, hogy az ellenfelek betolják a pénzüket, sokkal többet nyersz ezzel hosszútávon.
Egyébként meg kit érdekel, hogy miket írogatnak, lényeg hogy fizessenek, te meg nyerj :D
2006 óta nagyon sokat változott a póker, akkor még talán jó is volt ez a move.
Én csak extraként írtam egyébként a tanácsot, de válaszoltam az eredeti kérdésre is.
Ki mondta hogy nem tartom magam jónak?Én azt írtam ;
"Én nem mondtam hogy jó játékos vagyok."
DE AZT SEM HOGY ROSSZ.
Pontosan az ilyen kis okoskodó verebekből élek meg,mint Te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!