Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Online pókerben, miért hiszik...

Online pókerben, miért hiszik ezt?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan jàtékossal találkozom online pókerben,aki mások szerint "Bingózik".Én nem szoktam,de mondjuk volt már hogy vakon betoltam mindent, két ászra vagy két királyra.De könyörgöm,ha beülök egy asztalhoz,(mint tegnap is) első leosztásnál flopból kijött egy flössöm,erre allin-oltam,elkezdték beírni hogy "na ez is bingózik"

Omg :)) Az a bingó,ha valaki vakon allin-ol.Ti sok ilyennel találkoztok?Hozzáteszem acc szerint nem kezdő jàtékosok szóltak be.

2017. jún. 15. 08:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire bánt téged? Nemhogy örülnél a sok hülyének. Easy money.
2017. jún. 15. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha floppon kijön egy flössöd, akkor ne menj allin. Szépen hagyd, hogy az ellenfelek betolják a pénzüket, sokkal többet nyersz ezzel hosszútávon.

Egyébként meg kit érdekel, hogy miket írogatnak, lényeg hogy fizessenek, te meg nyerj :D

2017. jún. 15. 23:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2-es,2006-óta pókerezem (igazi pénzre is),nem versenystratégiát kértem :) Egyébként csak egy példát írtam le,hogy szemléltessem a dolgot.
2017. jún. 16. 10:12
 4/10 anonim ***** válasza:

2006 óta nagyon sokat változott a póker, akkor még talán jó is volt ez a move.

Én csak extraként írtam egyébként a tanácsot, de válaszoltam az eredeti kérdésre is.

2017. jún. 18. 00:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Minden asztal más,minden alkalom más...minden játékos ellen minden szituációban máshogy kell reagálni
2017. jún. 18. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez így nem teljesen igaz, mert a legtöbb move lebontható hosszútávra, hogy átlagosan melyik lépés a legprofitábilisabb. Felteszem, nem vagy egy jó játékos.
2017. jún. 19. 15:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát volt már hogy 10ezer indulóból nyertem,és tele volt amerikaival :) Én nem mondtam hogy jó játékos vagyok.Szeretek játszani,és szép kis fizetés kiegészítést is összeszedek belőle.Provokációra többet nem reagálok.Köszönöm a hozzászólásokat.Üdv
2017. jún. 19. 16:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Azért írtam csak, mert általánosságban a rossz játékosok gondolkoznak így. De ha te sem tartod magad jónak, nem értem, hogy a 2006 óta játszol kommented mitől releváns. Egyébként 10ezer főböl óránként nyer valaki, hisz valakinek nyernie kell, de ez semmit nem jelent, főleg alacsony téten, már ha pénzes verseny volt.
2017. jún. 19. 19:38
 9/10 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy nem tartom magam jónak?Én azt írtam ;

"Én nem mondtam hogy jó játékos vagyok."

DE AZT SEM HOGY ROSSZ.

Pontosan az ilyen kis okoskodó verebekből élek meg,mint Te :)

2017. jún. 19. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Előbb azt írtad, több ilyenre nem reagálsz, most hogyhogy mégis reagáltál? Fura ember vagy te.
2017. jún. 19. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!