Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LEAGUE OF LEGENDS (LOL)...

LEAGUE OF LEGENDS (LOL) Mennyire fontos a "JELENLÉT"?

Figyelt kérdés

A fontosságát végül is tudom.Konkrét extrém helyzeteket fel tudnátok idézni,amikor is ez döntő momentum volt?Itt most jelenleg nem ilyesmire vagyok kíváncsi,mint a helyzetfelismerés(pl top lane egy torony 80%-ban le volt verve,és valahogy senki sem foglalkozott vele,és vagy 15kill hátránynál felrohantam topra ziggsel,letoltam a towert sőt az utána következőt is...és ez win-t eredményezett.)Ez tegnap volt ranked flexen,elnézést aki ellen bevittem :D.Hanem a JELENLÉT...és ezt Kiss Ádám is említi egy videójában,pedig ő nem Low elo-s.

Tehát konkrét eseteket tudnátok írni?Kis csemege a legszebb pillanatotokból amit megosztanátok?Mennyire fontos a jelenlét? 5% manàval és 8%-hp val 10mp respawn-al első képességedig ha a társad nehezebb helyzetbe kerül,megmentheted a JELENLÉTEDDEL.Ez amolyan blöff,mint a pókerban.Viszont már egy átlagos játékos is,ki tudja számolni,egy adott enemy respawn-ját és hogy mit "durrogtatott el".

2017. jún. 14. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez annyira sok mindentől függ,t e se gondoltad komolyan, hogy tudunk majd rá válaszolni.
2017. jún. 17. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy kiegészítést tennék. A presence nem azt jelenti, hogy 100hp-vel állsz ott mana nélkül, hanem azt, hogy megmutatod, hogy hatótávolsághoz közel vagy, és tudsz reagálni. Ez a képesség akkor is megvan, ha 1hp-val állsz. Ezt hívják jelenlétnek.

2 gyors példa: annie 1 hp, passzív up, ult up. ha nins ott annie akkor 4v5 ha ott van, akkor 5v5. Másik példa: morgana support 1 hp-val dekkol hátul, de tele van manával és az összes dolga, hogy shield-et felrakja a megfelelő pillanatba, hogy blokkoljon egy kritikus skillt.

1hp, 1mp is van értelme maradni néha, de ez ritka és kockázatos. Ha az ellenfél belemerül a csatába és nem látja, hoyg nincs manád, akor leeht, hogy rosszué dönt és eliszkol.

A következő esetekben fontos:

-jungler vagy valamelyik solo lane túl erős, ilyenkor gyakran meg kell villantani magad, hogy hagyják végre farmolni.

-Az enemy jungler egyfolytában invade-el, ilyenkor reakcióval be lehet fogni, menteni a táras és visszaállítani a dominanciát a saját jungleben.

-teamfightoknál: ha tank vagy meg kell mutatnod a szándékot, hogy bármikor beáldozod magad a társaidért. Ha elhiszi az ellenfél, akkor nem kell feláldoznod magad, de ha rászállnak a többiekre, akkor neked is véged, tehát rosszabbul jössz ki.

-teamfightnál, bármiféle utility-t vagy sebzést be tudsz vinni, akkor hasonlóan az előzőhöz, meg kell mutatnod, hogy nem vagy beszarva és ha rászállnak a frontline-ra akkor te bizony ott leszel, hogy komoly sebzést vigyél be.

-bait, azaz csalétek beállítása csapdába. Ha hevés hp-n vagy, de ott a csapatod, gyakran be lehet csalni 2-5-ba az ellenfelet. Ez akkor is megéri, ha 1 killt feladtok és kettőt nyertek.

-torony védés, ha a csapattárs mid-est leszedik és sok minion van, jó eséllyel támadni fogják a tornyot. Ha junglerként ott állsz 150 hp-val a toronytól nem messze, akkor legalább téged próbálnak becserkészi ahelyett, hogy a tornyot sebeznék.

-Legfontosabb az összes közül: egész meccs alatt a support "lane presence". A support általános reakciója(az optimális eltérhet matchup-tól függően), hoyg amikor az adc-t támadják, akkor ráugrik az enemy adc-re és sebez. Ezt is büntetésnek hívják, ezzel zone-olni lehet az enemmy adc-t, ekkor visszafordul, a te adc-d pedig lesebzi a menekülő supportot.

A support a legjobb bait. Ha nem csináltam még kamu "recall"-lal 1000 killt vagy assistot, akkor egyet sem. A kockázat természetesen kicsi mert, ha a supportra ellőnek mindent, és nem képesen disengage-elni, akkor 4v5-öt cd-nlévő skillekkel nem lehet megnyerni.

Presence és present szavakat leginkább adc-ktől lehet hallani, amikor hiányolják a support munkáját. Ha a support nincs jelen, akkor jön a turret hug vagy ha az adc gyökér akkor a feed.

2017. jún. 22. 16:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Tökéletes válasz,köszönöm.
2017. jún. 25. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!