Miért volt ez lolba?
Sorozatban 6 ranked meccset buktam el. Visszaestem bronz1-be.
Miért kaptam mindig szar csapatot?
6-ból 1 meccs ment el miattam, a többin viszonylag jó voltam lanen.
Sose fogok kijutni megint.
Mindig az van, hogy 5meccsből 1-et nyerek. Egyszerűen nem lesz az, hogy legalább 5-6 meccset nyerjek egy huzamban, mert jelenleg 53 lp-m van.
Csapattal meg nem megyek mivel, akkor az enemybe is hasonló lesz.
,,Miért kaptam mindig szar csapatot?"
Azért, mert az MMR szinten ilyen alacsonyan vagy. A rendszer meg eszerint keres neked megfelelő, a te MMReddel azonos vagy ahhoz közeli szintű társakat. Mivel 5 meccsből 1-et nyersz, ne csodálkoz rajta, hogy ilyen alacsony, bármennyire is rosszul hangzik ez most neked.
Supporton kívül bárhol elvagyok. EuNe-s accom van.
Mesterségeim a main champekre vannak.
Rúnáim azok nem annyira jók. A nagy rúnák 3-as szintűek a többi 2-es szintű. Van ap és ad rúnaoldalam.
Kedves utolsó. Ha én elis vagyok a lanemen van pár kill rajtam, de a többi lane veszít, akkor általában az van, hogy jön a többi elfeedelt lane és kiszednek turret alól.
Volt már olyan nem egyszer, hogy 10/0-ból 10/13 lett a statom.
A legfontosabb kimaradt: jatsz egyszeru hosokkel, ha nyerni akarsz.
Top: Malphite, Pantheon, Swain, Garen, Darius
Mid: Annie, Swain, Vladimir
Jungle: Zac, Amumu, Skarner
ADC: MF
Ezekkel szinte lehetetlen hibazni, igy jobban tudsz figyelni magara a jatekra, nehez kombok es pozicionalas helyett. Annie-vel nem fogsz 10-0-rol 10/13-ra csuszni.
Topponnal és Ireliával játszok.
Miden akali,talon és diana.
Boton mf és vayne, de inkább mf.
Jg pantheon xin zhao és jax.
Az a baj, hogy nem hülye az enemy. Ha feedben van valaki kifókuszálják. Egyik hősöm se olyan tankos, hogy egy-két cc ideje alatt ne lehessen megölni.
Amúgy first seasonom ez. Nem azt mondom, hogy goldba vagy silver tetejébe tartoznék jelenleg.
A normális csapat nélkül nehéz megnyerni. Kivéve, ha platós vagy a bronzosok között.
De tegnap is pl Mikor a Pant ultival már majdnem leérkeztem a földre, akkor a bard leultizta az enemyt. Bevédte a mi supportunk az enemy teamet. Vagy 3-szor eljátszotta ezt.
Ilyenen szinten lévőket szoktam kapni.
Eleve ott a hiba, hogy a teamedet hibaztatod. 3 lose streak utan allj le, nem kell egesz nap jatszanod.
Botra lattam hogy vaynet is szoktal vinni, de szerintem azt azonnal felejtsd el, mert csak egy useless sh*t champ, a te elodban meg nem hiszem hogy vannak jo vayne playerek ;) Amugyis kesz vicc, kb 3-4 itemtol ersz valamit ezzel a hossel.
En a te elodba oszinten szolva valami mf, jinx, twitch, ashet vinnek adcnek.
Midre Anniet vinnek, annyira undorito a ccje az ultijaval, pentakill kb. Orianna meg csak szimplan eros champ es hasznalata sem annyira bonyolult, par game utan siman beleerzel.
Top: tryndamere! PUSH PUSH PUSH. Sok buta enemy tag inkabb teamfightolni fog miden, ahelyett hogy bevedene a topos inhibitort. Darius is eleg eros, nem kell sok skill hozza. Fiora szintugy, late gameben daralsz, mindegy milyen szar a teamed :D Malphite is jonak mondhato, van egy ultija amivel jo kis teamfightokat osszehozhatsz.
Junglebe Zac, Master yi, Jarvan, Xin. Hyper carryk az elodban.
Glhf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!