Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért volt ez lolba?

Miért volt ez lolba?

Figyelt kérdés

Sorozatban 6 ranked meccset buktam el. Visszaestem bronz1-be.

Miért kaptam mindig szar csapatot?

6-ból 1 meccs ment el miattam, a többin viszonylag jó voltam lanen.

Sose fogok kijutni megint.

Mindig az van, hogy 5meccsből 1-et nyerek. Egyszerűen nem lesz az, hogy legalább 5-6 meccset nyerjek egy huzamban, mert jelenleg 53 lp-m van.

Csapattal meg nem megyek mivel, akkor az enemybe is hasonló lesz.

2017. jún. 11. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen lanen vagy? És milyen karival tolod? Meseterségek? Rúnák? Kezdő itemek?
2017. jún. 12. 00:49
 2/10 anonim ***** válasza:

,,Miért kaptam mindig szar csapatot?"

Azért, mert az MMR szinten ilyen alacsonyan vagy. A rendszer meg eszerint keres neked megfelelő, a te MMReddel azonos vagy ahhoz közeli szintű társakat. Mivel 5 meccsből 1-et nyersz, ne csodálkoz rajta, hogy ilyen alacsony, bármennyire is rosszul hangzik ez most neked.

2017. jún. 12. 07:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha 3meccset buksz,aznapra abba kell hagyni...de minimum fél órás szünetet tartani,frissíteni (egy jó kajálás vagy zuhany /hideg xd/ )
2017. jún. 12. 07:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha Bronze-ban nem tudsz carryizni az a te hibad, nem a csapattal van a gond
2017. jún. 12. 23:08
 5/10 A kérdező kommentje:

Supporton kívül bárhol elvagyok. EuNe-s accom van.

Mesterségeim a main champekre vannak.

Rúnáim azok nem annyira jók. A nagy rúnák 3-as szintűek a többi 2-es szintű. Van ap és ad rúnaoldalam.

Kedves utolsó. Ha én elis vagyok a lanemen van pár kill rajtam, de a többi lane veszít, akkor általában az van, hogy jön a többi elfeedelt lane és kiszednek turret alól.

Volt már olyan nem egyszer, hogy 10/0-ból 10/13 lett a statom.

2017. jún. 13. 05:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a te hibad, meg kell tanulni kihasznalni az elonyt. Jatsz midet vagy jgl-t, a csapattarsaidra meg gondolj ugy, mintha majmok lennenek(de ne ird meg nekik :P) es neked kellene megnyerni egyedul a meccset. Szerinted egy high gold-plat jatekos kikapna egy a bronze merkozest, akkor is ha mindenki feedel rajta kivul?
2017. jún. 14. 03:09
 7/10 anonim ***** válasza:

A legfontosabb kimaradt: jatsz egyszeru hosokkel, ha nyerni akarsz.

Top: Malphite, Pantheon, Swain, Garen, Darius

Mid: Annie, Swain, Vladimir

Jungle: Zac, Amumu, Skarner

ADC: MF

Ezekkel szinte lehetetlen hibazni, igy jobban tudsz figyelni magara a jatekra, nehez kombok es pozicionalas helyett. Annie-vel nem fogsz 10-0-rol 10/13-ra csuszni.

2017. jún. 14. 03:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Topponnal és Ireliával játszok.

Miden akali,talon és diana.

Boton mf és vayne, de inkább mf.

Jg pantheon xin zhao és jax.

Az a baj, hogy nem hülye az enemy. Ha feedben van valaki kifókuszálják. Egyik hősöm se olyan tankos, hogy egy-két cc ideje alatt ne lehessen megölni.

Amúgy first seasonom ez. Nem azt mondom, hogy goldba vagy silver tetejébe tartoznék jelenleg.

A normális csapat nélkül nehéz megnyerni. Kivéve, ha platós vagy a bronzosok között.

De tegnap is pl Mikor a Pant ultival már majdnem leérkeztem a földre, akkor a bard leultizta az enemyt. Bevédte a mi supportunk az enemy teamet. Vagy 3-szor eljátszotta ezt.

Ilyenen szinten lévőket szoktam kapni.

2017. jún. 14. 06:43
 9/10 anonim ***** válasza:

Eleve ott a hiba, hogy a teamedet hibaztatod. 3 lose streak utan allj le, nem kell egesz nap jatszanod.

Botra lattam hogy vaynet is szoktal vinni, de szerintem azt azonnal felejtsd el, mert csak egy useless sh*t champ, a te elodban meg nem hiszem hogy vannak jo vayne playerek ;) Amugyis kesz vicc, kb 3-4 itemtol ersz valamit ezzel a hossel.

En a te elodba oszinten szolva valami mf, jinx, twitch, ashet vinnek adcnek.

Midre Anniet vinnek, annyira undorito a ccje az ultijaval, pentakill kb. Orianna meg csak szimplan eros champ es hasznalata sem annyira bonyolult, par game utan siman beleerzel.

Top: tryndamere! PUSH PUSH PUSH. Sok buta enemy tag inkabb teamfightolni fog miden, ahelyett hogy bevedene a topos inhibitort. Darius is eleg eros, nem kell sok skill hozza. Fiora szintugy, late gameben daralsz, mindegy milyen szar a teamed :D Malphite is jonak mondhato, van egy ultija amivel jo kis teamfightokat osszehozhatsz.

Junglebe Zac, Master yi, Jarvan, Xin. Hyper carryk az elodban.

Glhf

2017. jún. 15. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazából kb mindegy, mivel játszol, csak játsz olyannal aki kézre áll. Amúgy szerintem ne csinálj nagy ügyet belőle, főleg úgy, hogy első season-od. A játékosok nagy része Bronze-Silver szintű. Az emberek viszont hajlamosak jobbnak gondolni magukat, mint amilyenek. Nem kell. Magadhoz képest próbálj fejlődni, ha majd olyan jól megy Úgyis fel tudsz mászni hosszútávon. Egy 6 mecccses lose streak nem a világ vége, mindenkivel megesik kb.
2017. jún. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!