Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A fat PS3-mam YLOD-os lett,...

A fat PS3-mam YLOD-os lett, megéri megjavíttatni vagy venni egy másik fat-et?

Figyelt kérdés

A PS3-mam elkezdte az YLOD, azaz Yellow Light of Doom, a Halál Sárga Fénye hibát. Ha megpróbálom bekapcsolni, hármat sípol, felvillan egy sárga fény, majd a piros fény villogni kezd.

Megéri megjavíttatni vagy venni egy másik fat-et? Azért ragaszkodom a fat-hez, mert az le tudja játszani a ps2 lemezeket.

2017. jún. 10. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg javítani. Már a slim és super slim is nagyon olcsó, gondolom a fat meg még inkább. A mostani fat meg megmaradhat alkatrésznek.
2017. jún. 10. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem megjavították majd 1 éve. Azóta hibátlanul működik. Nekem is 60 gigás fat van.
2017. jún. 11. 00:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez a hiba mindig előjöhet az a gond. Én pont ezért vettem Slim-et. Am 60-ér már kapsz Super Slimet is. Használtan olyan 35.
2017. jún. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!