H1Z1-et töltöttem le, de azt írja LaunchPad nem tud csatlakozni (? )
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=3HH14Rz6zRs
ennek a videónak a segítségével szedtem le, már fent van steamon, de azt írtja nincs kapcsolat. Az egyik kommentelő is írt ilyet, de annak sem segítettek.
2017. jún. 10. 12:16
2/3 anonim válasza:
Ne legyél kretén, vedd meg a játékot.
3/3 anonim válasza:
Ne vedd meg. Én megvettem és egy bugos rakás szar. Belépni se tudtam a játékba. Írtam a supportnak is, olvastam 1000 forumposztot és kb. nincs rá megoldás, így kértem egy refundot. Két haveromnak sikerült belépni, viszont ők meg állandó lagra panaszkodtak.
Persze lehet valakinek bejött és nem voltak ilyenek, de nekem ilyen support után nem kell a játék.. Az ingyenes TheWarz-vel milliószor jobban el lehetett játszani (legalább beengedett a server és nem volt lag... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!