Menyi ideig jó és hogyan lehet vásárolni?
regisztráltam a steamen mert hallotam hogy sokszor ingyenes egy két játék megugyis meg akartam venni a Gta 5-t
és most már benne van a könyvtáramba a Pd 2 és az outland és menyi időn belül kell vásárolnom hogy el ne vesszen a fiokom. és hogyanis kell rajta vásárolni. Posta kártyát el fogadnak? Bocsi a tudatlanságért és trollok off
Nyugodtan vedd meg, ezáltal majd tudod használni a piacot, barátlistát, stb. Ha megvetted, akkor utána már senki se fogja elvenni tőled. Ha multiplayerben nem csalsz, akkor semmiféle gondod nem származhat 1 játékkal kapcsolatban sem.
Szintúgy bankkártyát javaslom, egyébként ott az összes opció, ha regeltél, beleteszed a kosárba és vásárlásra mész.
Egyébként nem tudom pontosan mikor, de lesz summer sale is; esetleg érdemes rá várni, ha nem annyira sürgetős az adott játék(ok) megvétele. Jelentős akciók szoktak lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!