Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a Minecraft...

Miért nem működik a Minecraft - Pocket Edition?

Figyelt kérdés
Már egy ideje, ha megpróbáltam elindítani a játékot, először fekete képernyő fogadott, majd mielőtt betöltött volna visszadobott a kezdőlapra. Mi lehet ennek az oka? Mit lehet tenni? Nem vagyok nagy műszaki zseni, kérlek úgy írjátok le, hogy megértsem. Köszönöm 😘😘

2017. jún. 10. 09:57
 1/8 anonim ***** válasza:

eredeti vagy valahonnan letöltött?

én bevallom letöltöttem, nem pedig megvettem.

több helyről letöltöttem, így egy verzióból 3-4-et szedtem le, majd kipróbáltam

jelenleg az 1.1.0.55 verzióval játszom (ebból is négyet szedtem le négy helyről, ami bevált: apkfine pont kom, 74,1 mega),

ez három percig tölt be, kb 30 másodperc után mutatja a játék menüjét, de olyan mintha lefagyott volna, ekkor megnyomom a bekapcsoló gombot, majd megint, feloldom a képzárat, és ekkor fekete a képernyő. kb 2 perc még és betölt a játék.

ha eredeti, vagyis megvetted, akkor nem tudom...

2017. jún. 13. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Én is letöltöttem, először futott rajta a korábbi verzió (1.0.2), de aztán az is ilyen lett. Nem régiben újra letöltöttem egy frissítést rá (1.1.0.55), és nem változott, pedig több oldalról próbáltam újratelepíteni. Egyébként, ha számít, Samsung Galaxy J3-ról van szó.
2017. jún. 13. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

én így telepítettem

- beállítások > alkalmazások > minecraft pe - gyorsítótár törlése, aztán adatok törlése, aztán eltávolítás

- total commander > sdcard0 (ez a telefon beépített tárhelye) - itt törlöm a games nevű mappát (ebben van a mojang nevű mappa, amiben a minecraft pe dolgai vannak)

- total commanderben megkeresem hová tettem a telepítendő mcpe-t

- telepítés

- játszás

- nem regisztrálok meg nem jelentkezek be az xbox live-ba (így persze nem tudok achievement-eket gyűjteni, meg nem megy a realms)

Huawei Ascend G6-on játszom

még azt is megcsináltam, hogy ne tudjon kimenni a netre

a G6-on van olyan, hogy 'telefon-kezelő', ezen belül 'hálózati alkalmazások', és itt be tudom állítani, hogy melyik alkalmazás használhassa a wifit meg a mobilnetet

2017. jún. 14. 08:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Én ezt nem igazán értem... Az én telómon nincs ilyen, hogy total commander... És ha kitörlöm az adatokat, akkor nem vesznek el az eddigi világaim?
2017. jún. 15. 08:24
 5/8 anonim ***** válasza:

total commander - ez egy fájlkezelő, googleplayből vagy más helyről letölthető, ingyenes

amúgy bármilyen fájlkezelő jó

a beállítások>alkalmazások>mcpe - adatok törlése nálam nem törli a világokat

ezért törlöm én a games nevű mappát, ekkor törlődik az összes világ, textúracsomag, meg a mcpe saját dolgai

ha kell egy világ, akkor azt törlés előtt elmásolom, hogy meglegyen

mivel a mcpe a világok mappáit hülyén nevezi el, ezért először meg kell keresni, melyik világ kell

például: games > com.mojang > minecraftWorlds > =Rt2DcWqS

ebben lesz olyan hogy levelname.txt

ez tárolja a világ nevét

ezt megnyitva kiderül, hogy a mappa melyik világot tartalmazza

ha megvan, melyik világ kell, akkor a mappát (példánkban =Rt2DcWqS) át lehet nevezni bármire, a mcpe ugyanúgy be fogja tölteni

nekem csak úgy volt hajlandó normálisan működni, ha teljesen letöröltem a telefonról az előző verzió minden elemét (maga az alkalmazás, gyorsítótár, adatok, games mappa)

előtte a kellő világokat, textúracsomagokat elmásoltam, majd mikor a játék rendesen működött visszamásoltam

2017. jún. 15. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez a games mappa hol található? Egy 'Saját fájlok'-ban is megtalálható?
2017. jún. 16. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:

A telefon saját fájlkezelőjében:

Helyi > games > com.mojang > behavior_packs, minecraftpe, minecraftWorlds, resource_packs, skin_packs, world_templates

Total Commanderben:

SD-kártya (/storage/sdcard0) > games > com.mojang > behavior_packs, minecraftpe, minecraftWorlds, resource_packs, skin_packs, world_templates

a világok a minecraftWorlds-ben vannak

2017. jún. 16. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Saját fájlok - ha neked ez a fájlkezelőd, akkor igen
2017. jún. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!