Miért nem működik a Minecraft - Pocket Edition?
eredeti vagy valahonnan letöltött?
én bevallom letöltöttem, nem pedig megvettem.
több helyről letöltöttem, így egy verzióból 3-4-et szedtem le, majd kipróbáltam
jelenleg az 1.1.0.55 verzióval játszom (ebból is négyet szedtem le négy helyről, ami bevált: apkfine pont kom, 74,1 mega),
ez három percig tölt be, kb 30 másodperc után mutatja a játék menüjét, de olyan mintha lefagyott volna, ekkor megnyomom a bekapcsoló gombot, majd megint, feloldom a képzárat, és ekkor fekete a képernyő. kb 2 perc még és betölt a játék.
ha eredeti, vagyis megvetted, akkor nem tudom...
én így telepítettem
- beállítások > alkalmazások > minecraft pe - gyorsítótár törlése, aztán adatok törlése, aztán eltávolítás
- total commander > sdcard0 (ez a telefon beépített tárhelye) - itt törlöm a games nevű mappát (ebben van a mojang nevű mappa, amiben a minecraft pe dolgai vannak)
- total commanderben megkeresem hová tettem a telepítendő mcpe-t
- telepítés
- játszás
- nem regisztrálok meg nem jelentkezek be az xbox live-ba (így persze nem tudok achievement-eket gyűjteni, meg nem megy a realms)
Huawei Ascend G6-on játszom
még azt is megcsináltam, hogy ne tudjon kimenni a netre
a G6-on van olyan, hogy 'telefon-kezelő', ezen belül 'hálózati alkalmazások', és itt be tudom állítani, hogy melyik alkalmazás használhassa a wifit meg a mobilnetet
total commander - ez egy fájlkezelő, googleplayből vagy más helyről letölthető, ingyenes
amúgy bármilyen fájlkezelő jó
a beállítások>alkalmazások>mcpe - adatok törlése nálam nem törli a világokat
ezért törlöm én a games nevű mappát, ekkor törlődik az összes világ, textúracsomag, meg a mcpe saját dolgai
ha kell egy világ, akkor azt törlés előtt elmásolom, hogy meglegyen
mivel a mcpe a világok mappáit hülyén nevezi el, ezért először meg kell keresni, melyik világ kell
például: games > com.mojang > minecraftWorlds > =Rt2DcWqS
ebben lesz olyan hogy levelname.txt
ez tárolja a világ nevét
ezt megnyitva kiderül, hogy a mappa melyik világot tartalmazza
ha megvan, melyik világ kell, akkor a mappát (példánkban =Rt2DcWqS) át lehet nevezni bármire, a mcpe ugyanúgy be fogja tölteni
nekem csak úgy volt hajlandó normálisan működni, ha teljesen letöröltem a telefonról az előző verzió minden elemét (maga az alkalmazás, gyorsítótár, adatok, games mappa)
előtte a kellő világokat, textúracsomagokat elmásoltam, majd mikor a játék rendesen működött visszamásoltam
A telefon saját fájlkezelőjében:
Helyi > games > com.mojang > behavior_packs, minecraftpe, minecraftWorlds, resource_packs, skin_packs, world_templates
Total Commanderben:
SD-kártya (/storage/sdcard0) > games > com.mojang > behavior_packs, minecraftpe, minecraftWorlds, resource_packs, skin_packs, world_templates
a világok a minecraftWorlds-ben vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!