Elfogyott a pénzem Farmeramán. Hogy szerezzek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 14:02
11/21 anonim válasza:
bocsi de a farmeram jó játék. Am ki van fent a Battalfield herose című játékon? online játék. olyan call of duty szerű
12/21 A kérdező kommentje:
én nem vagyok fent rajta...
2010. máj. 23. 19:03
13/21 anonim válasza:
akkkor menjél fel rá nagyon jó
14/21 anonim válasza:
engem turkeve24 vagy tibi néven talász meg
15/21 anonim válasza:
Most má' befoghatod azt a sznob pofádat me különben én fogom be!
Ja am Farmerámával játszom és 14 éves vok' ugyhogy fekszik!
Kérdésre válaszolva:
Megrendeléseket teljesíts!
Am vedd fel velem a kapcsolatot!Nevem Pizzaboy96 (7-es szintü vagyok!)
16/21 anonim válasza:
Ja.Ezt az előttem párral szóló kis P*nafejnek szántam!
17/21 anonim válasza:
Elsőnek menj magyaros tanárhoz, mert még elkel a sok tanulás...Az ilyenekből lesz a játékokban low...
18/21 anonim válasza:
Én is 14 vok most kezdtem játszani.. lehet egy kicsit dedó... de nekem tetszik:D Ameddig pedig van lelkesedésem hozzá hadd csináljam nem?
A kérdésre válaszolva: farmaranyváltás, terményeladás, megrendelés teljesítés
19/21 anonim válasza:
hát öcsém.. le vagy oltva.. :D ;)
20/21 anonim válasza:
Nem kell neki magyaros tanár... gondolom te már 50 felett vagy... a mai világban már mindenki így ír, ezek csak rövidítések, sokkal gyorsabban megy így az írás, és ha megértik az emberek, akkor mit szólsz be?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!