Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mikorra várható a Minecraft...

Mikorra várható a Minecraft 1.12 kijövetele?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a játékot, és már néztem videókat a snapshotjairól, de mivel nem eredeti a minecraftom, nem engedi a snapshotokat. :( Viszont ugyanígy volt még anno 1.9-nél is, hogy csak akkor játszhattam az 1.9-el ha már kijött. Mikor jön ki az 1.12? Nyár végén, vagy mikor ?

2017. jún. 5. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Mázlid van, június 7-ére ígérik. Persze azt nem tudom, hogy a lopott verzió mikor fog elterjedni.
2017. jún. 5. 18:22
 2/5 anonim válasza:
Már kijött :D
2017. jún. 7. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem engedi... Azt írja ki, hogy: "A Java exception has occurred." Ez mi ?
2017. jún. 8. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:

#3: Elavult a Java a gépeden, és nem tudja magát frissíteni. A gyártó oldaláról töltsd le a gépedhez illő (valószínűleg Windows X64) legújabb verziót (Java SE Development Kit 8u131):

[link]

Az Accept-et ki kell jelölnöd a letöltéshez. Utána telepíted, és ha a szoftverkalóz bácsik nem csesztek el valamit, akkor menni fog a Minecraft is.

2017. jún. 8. 15:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Elég, ha csak telepítem? Nem kell berakni semmi mást?

(Elnézést, nem értek annyira az ilyen dolgok berakásához/letöltéséhez)

2017. jún. 8. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!