Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kinek mi a véleménye a Henri...

Kinek mi a véleménye a Henri secret's játékról?

Figyelt kérdés
Őszintén szólva én elég nagyot csalódtam benne. Kicsit unalmas így, hogy a játék nem az én döntéseimen és válasz adásaimon múlik. :/

#játék #Henri secret's
2017. jún. 5. 00:07
 1/2 anonim válasza:
100%
Én is csalódtam. :/ Valóban elég unalmas, meg ez a rendszer sem tetszik, hogy a telefonon kell mutogatni dolgokat néha a kommunikációhoz. Plusz az alapsztori sem valami nagy cucc. Nem azt mondom, hogy minden játéknak fantasy történetnek kell lennie, hogy izgalmas legyen. De azért vihettek volna a karakterek személyiségében némi kreativitást. Olyanokon problémázik a főszereplő csaj, mint egy általános iskolás, és ez így elég unalmas. Attól még adok esélyt, de nem várok sokat tőle, az a helyzet. Annyi a pozitívum benne, hogy nem lépkedős, és nem kell 10+ lépést elpazarolni egy párbeszédért. Viszont cserébe mi csak megfigyelők vagyunk, mindig csak egy helyes megoldás van, nem dönthetünk semmiről.
2017. jún. 12. 11:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem sokat játszottam vele... A két sikerjáték után (Csábításból Jeles, Eldarya) valami hasonló jóra számítottam, a grafikáját látván talán még jobbra is. Nos, a grafikája tényleg nagyon szép, a csaj szobájában, az ágyon még én is elterülnék. A karakterek kidolgozása is tetszik, de ... Olyan össze-vissza rázzák a fejüket, hogy nekem minduntalan a bólogatós babák jutnak eszembe róluk :D Ha nem lennék a CSJ/EL - függője, - talán nem is ismerném a játékokat, - akkor talán szívesebben nyomogatnám végig Lyla élettörténetét, de mivel napi szinten játszom a Beemow másik kettőjével, így akaratlanul is megvannak az elvárásaim. Ahogy ti is említettétek, elveszik a játékélménye azáltal, hogy szó szerint csak olvasok, és kattintok, és olvasok, és kattintok, de a történetbe - talán csak egyelőre -, de nincs különösebb beleszólásom. Nagyon erősen a másik két játékhoz hasonlítva engem az is zavar, hogy Lyla életét játszom, nem pedig azét, akinek én választottam nevet, hajszínt, szemszínt, ruhákat, stb... Hiába játssza minden felhasználó ugyanazt a sztorit, ugyanazzal a szöveggel, egy kicsit még is más valakinek érzem magam a játékban ezektől. Teljesen másra számítottam, én is csalódtam! Díszcsomagolásban kaptunk egy *idemindenkigondoljonaztamitszeretne* játékot.
2017. jún. 22. 03:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!