Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Def Jam Fight for New York...

A Def Jam Fight for New York játékom van PS2-re. Az a baj, hogy elhasználódott. Most a Def Jam icon-t szeretném megvásárolni. Szerintetek megéri vagyis jó játék?

Figyelt kérdés
Néztem róla Youtube-on videót és azt láttam,hogy csak simán ütni meg rúgni lehet benne.Nem leht benn olyanokat csináni mint pl.Def Jam Fight for New Yorkban,hogy elkapom és egy ütő vagy rúgó gombbal elkezdi dobálni az ellenfelet vagy más különleges combo-t csinál.Nincs akcióban a Def Jam icon-ban a tömeg nincs fegyver és nincs harcistílus.És nincsenek benne rapperek.Ezek az állítások igazak?Mesáéljetek egy kicsit róla.

#PS2 #Def Jam #Def Jam Fight for New York #Def icon
2017. jún. 4. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Rapperek vannak ugyan benne, de egy kőprimitív hulladék, a közelében sincs a Fight for New York-nak.
2017. jún. 4. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:

hát a Def Jam Fight for NY után egy visszalépés és csalódás volt nekem

egyébként a Def Jam Icon csak PS3ra/Xbox 360ra van, PS2re nincsen

2017. jún. 4. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!