Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim, vagy Oblivion?

Skyrim, vagy Oblivion?

Figyelt kérdés
Szerinted melyik a jobb, miért?
2017. jún. 3. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Oblivion, csak.
2017. jún. 3. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Melyik a jobb, milyen szempontból?

A Skyrim szebb, az elvitathatatlan, de az Oblivionhoz és Morowindhez képest sokkal inkább egy akció-kaland játék kraftolással és képességfával, mintsem igazi RPG.

2017. jún. 3. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Így van, a Skyrim egy nagyon egyszerű beszélgetési és kalandstruktúrát kapott, az Oblivion sokkal komplexebb nála.
2017. jún. 3. 14:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Mennyire latszik meg az oblivionon a kor? Nem grafikara ertem. Rendszer, maga a jatek. Pl skyrimben tok jo az egy es ketkezes harc, nyilazni szoktam, az is tok jo. Vagy milyen az item management stb.

Amugy elso latszatra jobban tetszik az oblivion tajkepe. Nem vagyok sem fantasy, sem rpg gamer, de kedvelem a skyrimet igaz az egyetlen tes amivel jatszottam eddig

2017. jún. 3. 15:59
 5/7 anonim válasza:
54%
SKyrim mert szép, jó a sztori és hosszú!Meg valamennyivel több dolgot lehet bent csinálni mint az oblivionban
2017. jún. 17. 14:14
 6/7 anonim válasza:
100%
Abszolút az Oblivion. Lehet h csak a sok emlék köt ennyire hozzá. Bár a Skyrim el sokall szebb a grafikája. Ám cyradill sokkal szebb tájak jár. És az ellenfelek is sokkal változatosabb akkor, az oblivionban. Soha nem tudni biztosra, h mi is van a dugenban. Én a storyját is jobban bírom. Mivel lásukbe egy. Pasas aki tud ordibálni. Jó be ismerem a sárkányok és a polgárháború is nagyon menő. De akkor is számomra az Oblivion a világ legjobnjátéka
2017. júl. 11. 23:50
 7/7 anonim ***** válasza:

"Pl skyrimben tok jo az egy es ketkezes harc, nyilazni szoktam, az is tok jo."

A Skyrim harc még butítva is van az Oblivionoshoz képest.

"Vagy milyen az item management stb."

Az meg aztán pláne. Az inventory egy rohadás Skyrimban modolás nálkül.

Ami szerintem jobb a Skyrimban, az a karakter és páncél dizájn és a térkép használhatósága. Ami viszont pusztán a grafikát illeti, "Oblivion Graphics Extender" és "Oblivion Character Overhaul".

2019. júl. 21. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!